-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 20

EPT Maltos „€25K High Roller“ turnyro finale pirmauja Connoras Drinanas

Europos pokerio turo (EPT) Maltos etape kulminaciją pasiekė festivalyje brangiausios 25 tūkst. eurų įpirkos specialios „High Roller“ varžybos. Vakar buvo sužaista burbulo fazė, o po to paaiškėjo ir aštuoni finalininkai, kovosiantys dėl didžiųjų prizų.
Connoras Drinanas
Connoras Drinanas / PokerStars.net

Viso šio turnyro dalyviai turnyro įpirką paklojo 88 kartus, tad prizinis fondas pasiekė beveik 2 milijonus eurų, kuriuos išsidalins 13 pajėgiausių varžybų žaidėjų. Pirmosios turnyro dienos apžvalgą rasite čia. Antros dienos starte pirmavęs EPT čempionas iš Ukrainos Oleksijus Chrošeninas netruko prarasti didžiosios dalies žetonų ir iš kovos pasitraukė dar prieš pietų pertrauką. Nelaimėliu burbulo berniuku šįsyk tapo Kanadai atstovaujanti pokerio žvaigždė Sorelis Mizzi. Viską sustūmęs su tūzu ir dešimtake kanadietis atsitrenkė į amerikiečio Connoro Drinano tūzo bei valeto kombinaciją ir pasitraukė iš turnyro tuščiomis, palikdamas kitus 13 žaidėjų dalintis prizus.

Pagal organizatorių planus žaidimas tęsėsi iki aštuonviečio finalinio stalo ir tais, kuriems jo pasiekti nepavyko, tapo Philippas Gruissemas (13 vieta, 43 100 eurų), Andreasas Eileris (12 vieta, 43 100 eurų), Agšinas Rasulovas (11 vieta, 46 400 eurų), Jeffas Rossiteris (10 vieta, 46 400 eurų). Likę devyni žaidėjai sėdo prie neoficialaus finalinio stalo, bet dienai užbaigti reikėjo dar vieno kritimo. Devynvietis žaidimas gerokai užsitęsė, bet galų gale jį užbaigė neišvengiamas susikirtimas. Azerbaidžanietis Raminas Hajijevas rado damas, tačiau lenkas Dzimitry Urbanovichius laikė du tūzus. Raketos atsilaikė ir azerbaidžanietis tapo finalo burbulo berniuku, pelnydamas 9 vietą ir 60 400 eurų prizą. Ši pergalė lenką iškėlė į trečią poziciją prieš finalo startą, tuo tarpu pirmauja du amerikiečiai – lyderio pozicijoje įsitaisęs Connoras Drinanas bei nedaug nuo jo atsiliekantis „High Roller“ turnyrų specialistas Dani Sternas.

EPT Maltos „€25K High Roller“ finalininkų žetonų kiekiai:
Connoras Drinanas (JAV) – 893,000
Dani Sternas (JAV) – 827,000
Dzmitry Urbanovichius (Lenkija) – 734,000
Piotras Franczakas (Lenkija) – 612,000
Samas Greenwoodas (Kanada) – 431,000
Danielis Dvoressas (Kanada) – 367,000 
Martinas Fingeris (Vokietija) – 358,000
Nickas Petrangelo (JAV) – 179,000

Visi žaidėjai jau užsitikrinę beik 79 800 eurų laimėjimą. Net septyni jų pelnys šešiaženkles sumas, o būsimam turnyro nugaletojui atiteks 527 tūkst. eurų prizas.

Primename, kad EPT Maltos festivalyje paraleliai vyksta ir Italijos pokerio turo (IPT) pagrindinis turnyras, kuriame antrąją dieną pasiekė 9 lietuviai. Apie šių varžybų, o taip pat ir apie „High Roller“ rezultatus mūsų rubrikoje skaitykite savaitgalį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius