-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 23

EPT Maltos pagrindinio turnyro 1A dieną išgyveno keturi iš šešių lietuvių

Europos pokerio turo (EPT) Maltos etape vakar prasidėjo svarbiausias šventės renginys – 5300 eurų įpirkos pagrindinis turnyras. Pirmoje startinėje dienoje varžėsi gausus būrys pokerio žvaigždžių, o taip pat ir net šeši Lietuvos pokerio meistrai.
Sara Chafak
Sara Chafak / PokerStars.net

260 žaidimo meistrų iš viso pasaulio startui EPT Maltos pagrindiniame turnyre pasirinko pirmąją startinę 1A dieną ir 142 jų prasibrovė į antrąjį etapą. Sekmadienį prie EPT stalų sėdo ir šeši lietuviai. Stepui Tindžiuliui ir Arieliui Malnikui nepavyko įveikti pirmojo barjero, tačiau į antrąją dieną sugrįš Matas Cimbolas (63 tūkst. žetonų), Vytautas Paukštys (55  600), Arūnas Sapitavičius (49 tūkst.) ir Marius Mačiukas (21 200).

Vakar turnyrą sėkmingai pradėjo ir „PokerStars Pro“ komandos atstovai Janas Heitmannas (75 600), Marcinas Horecki (66 700) ir Theo Jorgensenas (52 900), o taip pat PCA čempionas Dominikas Panka (66 400). Į kovą grįš ir EPT čempionai Martinas Schleichas, Rubenas Visseris, Jannickas Wrangas, Dimitaras Dančevas ir Martinas Fingeris, o taip pat Ole Schemionas, Jackas Salteris, Fabrice'as Soulier ir Samas Greenwoodas. Tačiau pirmoji diena nebuvo skirta damoms – iš kovos ankstyvoje turnyro fazėje pasitraukė Liv Boeree, Fatima Moreira de Melo ir TV šou „Shark Cage“ pokerio pasaulyje išgarsinta Mis Suomija Sara Chafak.

Lyderio poziciją dienos pabaigoje užėmė graikas Evangelosas Tsairis, kuriam pavyko iškelti žetonų bokštą iki 180 300. Antras žengia žinomas Rumunijos pokerio profesionalas Ignatas Liviu su 161 900 žetonų, o lyderių penketuką uždaro grynųjų pinigų žaidimų specialistas Alecas Torelli (133 100) iš JAV.

1A dienoje kovoję žaidėjai šiandien ilsisi, o prie starto linijos netrukus rikiuosis ir gerokai gausesnis 1B dalyvių būrys. Ir šiandien jėgas išmėgins lietuviai. Vietas prie stalų užims Justas Semaška, Vytenis Navickas bei Gintaras Šimaitis. Tikimės dalyvių sąrašuose rasti ir daugiau lietuviškų pavardžių.

Tuo tarpu visiems pokerio fanams darsyk primename – jau šiandien nuo 14 valandos stebėkite tiesioginę transliaciją iš Italijos pokerio turo (IPT) Maltos pagrindinio turnyro finalo. Jos metu matysite visų žaidėjų kortas.

EPT Maltos transliacijų tvarkaraštis:
Kovo 23 d. nuo 14:00 – IPT Maltos finalas (matysite žaidėjų kortas)
Kovo 24 d. nuo 13:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro 2 diena
Kovo 25 d. nuo 13:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro 3 diena
Kovo 26 d. nuo 13:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro 4 diena
Kovo 27 d. nuo 13:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro 5 diena
Kovo 28 d. nuo 14:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius