-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 28

„EPT Open“ Sočio trečią dieną lietuvių neišvysime

132,000 rublių (apie 1,700 €) įpirkos pagrindinėje Europos pokerio turo atvirojo (EPT Open) festivalio kovoje sužaista 2 diena, kurioje tarp 256 startavusiu dalyvių buvo ir 12 lietuviškų pavardžių. Deja, nei vienam mūsiškiui prasibrauti į tolimesnį etapą nepavyko.
Gytis Bernatavičius / meritpoker.com nuotr.
Gytis Bernatavičius / meritpoker.com nuotr.

EPT Open Sočio pagrindiniame turnyre buvo atliktos 649 įpirkos, kurių dėka buvo suformuotas beveik 990 tūkstančių eurų prizinis fondas. Jį išsidalins 95 dalyviai, o nugalėtojui atiteks didžiausia jo dalis – beveik 190 tūkstančių eurų.

Antrą mūšio dieną pradėjo 256 pokerio mėgėjai, tarp kurių buvo ir net 12 lietuvių. Deja, dar iki prizų dalybų su varžybomis atsisveikino Kęstutis Gecevičius, Aleksandras Voišnis, Agnius Ismailovas, Gytis Lažauninkas, Laurynas Levinskas, Aneris Adomkevičius, Aurelijus Stonys, Vladas Tamašauskas, Sergėjus Choroškovas, Aurimas Stanevičius, Vytautas Semaška.

Vienintelis Gytis Bernatavičius žengė kiek giliau, bet buvo priverstas turnyrą palikti pačioje 2 dienos pabaigoje. Už 38 vietą jis pelnė 327,000 rublių (apie 4,280 €).

Etapui pasibaigus žetonus į maišelį subėrė 33 žaidėjai. Visi trečią dieną pasiekę dalyviai jau yra užsitikrinę bent 327,000 rublių prizą (apie 4,280 €), o lyderio pozicijas šiuo metu užima Rusijos pokerio atstovas Grigorijus Terpeliukas.

Tuo tarpu Rozvadovo „Kings“ kazino vykstančioje „WSOP International Circuit“ serijoje vėl pasižymėjo Lietuvos atstovai. Tarp 499 dalyvių „€220 Deep Stack“ turnyre sėkmingai pasirodė Vygerdas Jonikas. Lietuvos pokerio veteranas savo pasirodymą baigė 4 vietoje ir buvo apdovanotas 8,342 eurų prizu. „€110 Daily“ kovoje tarp 112 dalyvių 3 vietą ir 1444 eurus iškovojo Aurelijus Budrys.

Lietuvių pasirodymų apžvalgų 15min pokerio skiltyje ieškokite ir savaitgalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius