Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 03

EPT pagrandinio turnyro ringe – dar du sėkmingi lietuvių pasirodymai

Inauguracinė dešimtojo Europos pokerio turo (EPT) sezono kova įgauna pagreitį. Barselonoje sužaista pagrindinio šventės turnyro diena 1B. Čia savo jėgas išbandė 708 pokerio entuziastai, iš kurių 440 pasiekė antrąją 5,3 tūkst. eurų įpirkos mūšio dieną. Tarp išgyvenusiųjų – ir du iš trijų startavusių lietuvių.
Dainius Ulkė
Dainius Ulkė

Barselonoje sužaista EPT pagrindinio turnyro diena 1B, kurios metu jėgas išbandė trys Lietuvos pokerio bendruomenės atstovai. Tauras Narmontas suklupo viename paskutinių dienos padalinimų, kai jam nepavyko laimėti monetos metimo ir jo kišeninės devynakės neįveikė varžovo tūzo ir damos dueto. Tuo tarpu Justui Vaičiulioniui ir Dainiui Ulkei sekėsi kur kas geriau.

D.Ulkės žaidimas 1B dienos ringe svyravo. Pradžioje jam pavyko padidinti savo žetonų krūvelę iki 42 tūkst. turnyro valiutos, kuomet prasidėjo nesėkmių periodas ir jis nukrito iki 23 tūkst. žetonų. Vieno iš skaudžiausių padalinimų metų D.Ulkė žaisdamas su tūzu ir dama jau flope pasigavo aukščiausią pora ir drąsiai atliko statymus visose trijose padalinimo gatvėse, tačiau jo varžovo tai nesustabdė ir pastarasis, pasigavęs bėgančią eilę, pasisavino didelę dalį mūsiškio žetonų. Vis tik tautiečiui pavyko atsigauti ir dieną ji užbaigė turėdamas itin solidžią 102 100 žetonų pilį. 

Justui Vaičiulioniui startinė diena nebuvo tokia sėkminga. Jis taip pat svyravo pirmajame mūšio etape ir vienu metu turėjo žetonų krūvelę viršijančią 68 tūkst. apvaliųjų, tačiau dienos pabaigoje lietuvis susvyravo ir nukrito iki 38 tūkst. žetonų, kuriuos ir išsinešė į antrąjį turnyro etapą. 

Primename, kad dienos 1A kovą sėkmingai įveikė Justas Semaška (84 600 žetonų), Anaras Alekberovas (65 100 žetonų), Mantas Bagočius (45 900 žetonų) ir Kristijonas Andrulis (21 800 žetonų). Visi septyni mūsiškiai prie stalų EPT ringe grįš jau šiandien, rugsėjo 3 dieną. Jų progresą turnyro metu akylai stebės mūsų atstovai šiuo metu viešintys Barselonoje, o operatyviai pateikiamas naujienas apie lietuvių situaciją rasite mūsų „Facebook“ puslapyje. 

Tarp 708 startavusių pokerio mylėtojų EPT pagrindinio turnyro dienoje 1B netrūko ir pokerio žvaigždžių. Su kai kuriomis jų kovą antros dienos varžybose pradės ir mūsiškiai. K.Andrulis startuos prie vieno stalo su „PokerStars Pro“ komandos žvaigžde Theo Jorgensenu, kurio sąskaitoje 50 200 žetonų. Mantas Bagočius bus priverstas stoti prie Rusijos pokerio veteraną Konstantiną Pučkovą, kuris į antrąją dieną išsinešė 66 000 žetonų. A.Alekberovas startuos stebėdamas kito „PokerStars Pro“ nario Maksimo Lykovo žaidimą. 

J.Semaška prie stalo turės net dvi pokerio superžvaigždes. Prie lietuvio stalo dienos pradžioje sėsis EPT čempionas Toby Lewisas ir „Trigubos karūnos“ savininkas Jake Cody. „Trigubos karūnos“ savininko titulą įgyja žaidėjai, pelnę EPT,Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas bei Pasaulio pokerio serijos (WSOP) titulus ir trofėjus. Nė kiek nekuklesnis ir lietuvių lyderio D.Ulkės startinis stalas. Prie jo vietas užims vienas ryškiausių „PokerStars Pro“ rinktinės atstovų Eugene Katchalovas ir tituluotas Vokietijos pokerio meistras Ole Schemionas. 

Jau nuo 13 valandos Lietuvos laiku mūsiškiai užims savo vietas ir stos į kovą dėl išlikimo turnyre. Nuo 14 val. 30 min. visi pokerio mylėtojai ir ūsų rubrikos lankytojai turės galimybę kovą Barselonoje stebėti  tiesioginės video transliacijos metu. Tiesioginės transliacijos, kurias jums pristato EPT organizatorius „PokerStars.net“, vyks kasdien iki pat rugsėjo 7 dienos, kuomet bus sužaistas pagrindinio turnyro finalas. 

Likite su mumis ir tapkite svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais. 

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis: 

Rugsėjo 3 d. EPT pagrindinis turnyras, antroji diena – eteryje nuo  14 val. 30 min.

Rugsėjo 4 d. EPT pagrindinis turnyras, trečioji diena – eteryje nuo  13 val.

Rugsėjo 5 d. EPT pagrindinis turnyras, ketvirtoji diena – eteryje nuo  13 val.

Rugsėjo 6 d. EPT pagrindinis turnyras, penktoji diena – eteryje nuo  13 val.

Rugsėjo 7 d. EPT pagrindinis turnyras, finalinė diena – eteryje nuo  15 val. (Matysite ir žaidėjų kortas)

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius