-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 04

Europos pokerio turą Prahoje šturmuos gausus būrys lietuvių

Didžiojo pokerio aistruoliai, kurie jau spėjo pasiilgti veiksmo, gali lengviau atsipūsti. Jau gruodžio 8-18 dienomis Čekijos sostinėje siaus jungtinis Europos (EPT) ir „Eureka“ pokerio turų festivalis. Kaip įprasta, veiksmą iš mūšio centro tiesiogiai stebėti galėsite ir 15min.lt pokerio rubrikos eteryje. Būrys lietuvių jau yra užsitikrinę vietas prie šio festivalio pagrindinio turnyro stalų.
EPT pokerio žetonai
EPT pokerio žetonai / pokerstarsblog.com nuotr.

EPT festivalyje, per vienuolika šventės dienų bus sužaisti 47 įvairių pokerio rūšių ir struktūrų turnyrai, kurių įpirkos svyruos nuo 110 iki 10 300 eurų. Neabejojame, kad kai kuriuose jų išvysime ir Lietuvos pokerio bendruomenės narius. Juolab, kad graži jų kompanija jau užsitikrino vietas prie EPT pagrindinio turnyro stalų.

5 300 eurų įpirkos kovoje tikrai išvysime EPT vicečempioną Mantą Visockį, pokerio profesionalą Marių Mačiuką, kvalifikacinių turnyrų meistrą Liutaurą Armanavičių, Aivarą Bradauską ir pastaruoju metu itin solidžius rezultatus internetinio pokerio kovose demonstruojantį Lauryną Levinską.

Tuo tarpu kiek kuklesnės 1 100 eurų įpirkos „Eureka“ pagrindiniame turnyre vietas jau rezervavo Mindaugas Šimkus, jau minėti A.Bradauskas ir L.Armanavičius, „Eureka“ pokerio turo vicečempionas Algirdas Saveikis, o taip pat mūsiškiai, „PokerStars“ kambaryje pasivadinę slapyvardžiais „Narcizas“, „kaci9“ ir „roomNo13“. 

Turbūt jau supratote, kad lietuviško veiksmo aukščiausios pokerio lygos varžybose šį kartą netrūks. Kaip jau tapo įprasta, šventės organizatorius „PokerStars.net“ visiems pokerio aistruoliams suteikią galimybę veiksmą įvykių centre stebėti tiesiogiai. Ne išimtis ir šis EPT etapas.

Jau nuo gruodžio 12 dienos 15min.lt pokerio rubrikos eteryje galėsite tiesiogiai stebėti EPT pagrindinio turnyro mūšį. Likite su mumis ir tapkite svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius