-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 13

Europos pokerio turo Prahos etape liko vos 55 žaidėjai

Iš rekordiškai didelio žaidėjų skaičiaus Europos pokerio turo (EPT) Prahos etape liko 55 stipriausi, siekiantys titulo ir didžiojo 835 000 eurų prizo. Ketvirtoje dienoje kovą tęs ir septintojo EPT sezono Prahos etapo čempionas Roberto Romanello bei „PokerStars Pro“ komandos atstovas Johnny Loddenas.
Liv Boeree ir Davidas Vamplew
Liv Boeree ir Davidas Vamplew / PokerStarsBlog.com nuotr.

Po trijų įtempto mūšio dienų, EPT Prahos etapo kovos lauke išgyveno 55 stipriausi pokerio žaidėjai. Jų priešakyje žengia daugkartinis EPT prizininkas ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalininkas iš Švedijos Ramzi Jelassi. Kovą dėl čempiono titulo tęs ir pokerio meistras iš Velso Roberto Romanello, praėjusių metų EPT Prahos etapo antrosios vietos laimėtojas Davidas Boyaciyanas bei pokerio profesionalas ir nuolatinis EPT rezidentas Fabrice Soulieris.

Įpusėjus trečiajai dienai „PokerStars Pro“ komandos puošmena Liv Boeree savo „Facebook“ puslapyje rašė: „Tas nemalonus jausmas, kai manai, kad jau tuoj paliksi kovą turnyre ir pertraukos metu užsisakai bare išgerti, o grįžus po pertraukos susirenki visai padorią žetonų sumą.“ Visgi dienos pabaigoje sudarytame išlikusių bžaidėjų sąraše jos neradome. Žvaigždė nepapildė ir prizininkų sąrašo, į kurį savo vardus jau įrašė jos komandos draugai Bertrandas Gropellieris ir Juanas Manuelis Pastoras. 

Ketvirtoji EPT Prahos etapo pagrindinio turnyro diena startuos jau šiandien, gruodžio 13 dieną, o gruodžio 14-15 dienomis kovas iš Čekijos turėsite galimybę stebėti gyvos transliacijos metu. Smulkesnė informacija apie tiesiogines TV transliacijas iš Prahos jau artimiausiu metu 15min.lt pokerio skiltyje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius