Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 02 01

FPS Dovilio pagrindiniame turnyre Zigmas Pekarskas užėmė 33 vietą

Prancūzijos pokerio serijos (FPS) Dovilio pagrindiniame turnyre vakar sužaista trečioji diena. Jos pabaigoje ginklus sudėti buvo priverstas paskutinis lietuvis Zigmas Pekarskas. Liko vos 22 pretendentai į čempiono titulą.
Zigmas Pekarskas.
Zigmas Pekarskas.

Lietuviam kol kas geriau sekasi šalutiniuose Europos pokerio turo (EPT) Dovilio festivalio turnyruose. Jau rašėme, kad šaunų 26 tūkst. eurų prizą iškovojo Neividas Biriukovas

Tuo tarpu į FPS Dovilio pagrindinio turnyro 3 dieną grįžo paskutinis lietuvis. Viso 1100 eurų įpirkos varžybose jėgas išmėgino 1355 žaidėjai, o prizinis fondas pasiekė 1,3 milijono eurų. Turnyre dalyvavo net 20 Lietuvos atstovų. Sužaidus tris varžybų dienas liko vos 22 pretendentai į titulą ir pagrindinį 197 tūkst. eurų prizą. Deja, Zigmas Pekarskas suklupo pačioje 3 dienos pabaigoje. Už 33 vietą lietuvis pelnė 4650 eurų laimėjimą. Primename, kad į šį turnyrą Z. Pekarskas pateko laimėjęs „PokerStars“ kambario atranką.             

Iš varžybų pasitraukė ir daugelis žinomų žaidėjų. Atsigauti nepavyko gan nedaug žetonų į trečią dieną persikėlusiems Prancūzijos pokerio žvaigždei Arnaud Matternui (131 vieta) bei Europos pokerio turo (EPT) čempionui Davidui Vamplew (108 vieta). Izraelio atstovas Ilanas Boujenahas finišavo 57-as, o priešpaskutine dienos auka tapo Pasaulio pokerio serijos (WSOP) apyrankės savininkas Simeonas Naidenovas iš Bulgarijos (24 vieta ir 6600 eurų prizas).

Tuo tarpu 4 dienos starte lyderio poziciją užėmė argentinietis Ivanas Luca. Lotynų Amerikos pokerio turo (LAPT) finalininkas mažiau nei prieš mėnesį solidžiai pasirodė „PokerStars.net Karibų nuotykio“ festivalyje, kur pateko tarp prizininkų 25 tūkst. dolerių įpirkos „High Roller“ varžybose. Jis taip pat yra kovojęs prie dviejų EPT Prahos šalutinių turnyrų finalinių stalų. Į titulą vis dar pretenduoja net 14 prancūzų. Du atstovus turi Vokietija, po vieną – JAV, Švedija, Italija, Ukraina ir Lenkija.

Visos naujienos iš EPT Dovilio festivalio – artimiausiomis dienomis mūsų rubrikoje. Nuo vasario 3d. taip pat pakviesime stebėti ir tiesiogines vaizdo transliacijas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius