Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 02

FPS Monako antroji diena lietuviams susiklostė nesėkmingai

Vakar Monte Karle vykstančiame Europos pokerio turo (EPT) Didžiojo finalo festivalyje buvo sužaista antroji Prancūzijos pokerio serijos (FPS) Monako pagrindinio turnyro antroji diena. Jos starte į kovą dėl prizų grįžo ir trys lietuviai, tačiau nė vienam mūsiškiui išgyventi burbulo fazės nepavyko.
Prancūzijos pokerio serijos (FPS) Monako turnyro akimirka
Prancūzijos pokerio serijos (FPS) Monako turnyro akimirka / PokerStars.net

Viso 1100 eurų įpirkos FPS Monako varžybose startavo 993 žaidėjai, o antrąją dieną pasiekė 314 dalyvių. Tačiau beveik milijono eurų prizinį fondą išsidalino tik 143 pajėgiausi žaidėjai. Deja, tarp jų prasibrauti nepavyko lietuviams Valdui Juozaičiui, Gintarui Šimaičiui ir Steponui Venckui – mūsiškiai suklupo dar iki prizų dalybų pradžios.

Tarp tų, kurie pateko tarp prizininkų, bet nepasiekė trečiosios dienos – Didžiosios Britanijos pokerio žvaigždės Jackas Salteris ir Benas Warringtonas, Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Aleksandras Kuzminas, EPT čempionai Kevinas MacPhee ir Dimitaras Dančevas bei pačioje dienos pabaigoje suklupęs britas Simonas Deadmanas (59 vieta ir 2670 eurų prizas).

Priešfinalinę dieną pasiekė 57 žaidėjai. Trečiame varžybų etape šiandien kovą tęsia EPT finalininkai Pablo Gordillo ir Rumenas Nanevas, o taip pat buvęs „PokerStars Pro“ narys iš Prancūzijos Arnaud Matternas. Keturi žaidėjai vakar vakare į maišelius subėrė septynženklius žetonų kiekius. Pirmauja prancūzas Deanas-Henri Taibi su 1,325 milijono. Jį persekioja ispanas Jose Besalduchas, kitas prancūzas Romainas Bieras bei brazilas Sergio Braga.

Primename, kad rytoj, gegužės 3 d., nuo 14:30 Lietuvos laiku galėsite stebėti FPS Monako finalinio stalo kovą su žaidėjų kortomis, o šiuo metu vyksta „€100K Super High Roller“ finalo tiesioginė transliacija.

EPT Didžiojo finalo transliacijų tvarkaraštis:
Gegužės 2 d. nuo 14:30 – EPT Didžiojo finalo „€100K Super High Roller“ finalas (matysite žaidėjų kortas)
Gegužės 3 d. nuo 14:30 – FPS Monako finalas (matysite žaidėjų kortas)
Gegužės 4 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 2 diena
Gegužės 5 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 3 diena
Gegužės 6 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 4 diena
Gegužės 7 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 5 diena
Gegužės  d. nuo 15:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Viso festivalio metu svarbiausias naujienas rasite mūsų skiltyje. Šiandien paraleliai kitoms varžyboms prasidėjo ir EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 1A diena. Plačiau apie tai skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius