-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 11

Lietuviai ir toliau noriai registruojasi į šalutines EPT festivalio kovas

Prahoje tęsiasi Europos pokerio turo (EPT) festivalis, kurio ringe kol kas dominuoja „Eureka“ pokerio turo kovos. Šiuose mūšiuose be rezultatų nelieka ir lietuviai. Nors 1 100 eurų įpirkos turnyre mūsiškių jau nebėra, šalutinėse kovose tautiečių vardai vis dar linksniuojami.
Egidijus Dovidaitis
Egidijus Dovidaitis / 15min.lt nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

330 eurų įpirkos „Eureka Prague Cup“ ringe sužaista antroji diena, kurios metu sprogo pinigų burbulas. Dėl teisės įtraukti savo vardus į prizininkų sąrašą kovojo ir būrelis lietuvių. Aštuoni mūsiškiai, įveikę startines dienas, antroje dienoje siekė kelialapio į tolimesnį turnyro etapą, tačiau nė vieno jų pavardės neberadome tarp 43-jų žaidėjų, iškovojusių teisę pasirodyti trečioje dienoje. Keturi mūsiškiai papildė prizininkų sąrašą. Toliausiai nužengė Paulius Černiauskas, kuriam už 48 vietą atiteko 1270 eurų laimėjimas. Egidijus Dovidaitis už 71 vietą pelnė 1020 eurų, o 149 ir 212 vietas atitinkamai užėmę Tomas Tamašauskas ir Marius Verikas pasitenkino šiek tiek 500 eurų viršijančiais prizais.

Lietuviai Čekijoje šį kartą nesikuklino ir noriai registravosi į „Eureka High Roller“ turnyrą, kurio įpirka Prahoje siekė 2 200 eurų. Pirmoje dienoje čia stebėjome Egidijaus Dovidaičio, Vytauto Semaškos, Agniaus Ismailovo, Gintaro Šimaičio, Mato Cimbolo ir Vlado Burneikio pasirodymus. Iš viso čia užsiregistravo net 621 žaidėjas. 

Pirmoji „High Roller“ turnyro diena Prahoje ėjosi sklandžiai ir greitai, tad pirmąjį finišą kirto vos 87 žaidėjai. Kiekvienas jų, jau dabar užsitikrinęs bent 3 730 eurų prizą. Vienintelis lietuvis sugebėjęs išgyventi iki pirmosios dienos pabaigos ir pinigų burbulo sprogimo – E.Dovidaitis, kuris į tolimesnį mūšio etapą išsinešė 99 500 žetonų. E.Dovidaitis antroje dienoje sieks kelialapio į turnyro finalą, kuriame žaidėjai varžysis ir dėl pagrindinio prizo – 230 710 eurų.

Tuo tarpu 1 100 eurų įpirkos pagrindinis „Eureka“ turnyras, kur žaidėjai varžosi dėl turo čempiono titulo artėja finišo link. Čia beliko dešimt ištvermingiausiųjų, kurių priešakyje žengia bulgaras Atanas Malinovas. Primename, kad šiame mūšyje lietuvių jau nebėra, o toliausiai nukeliavusiu mūsiškiu ir vieninteliu prizininku iš Lietuvos tapo Vitalijus Zabelovič, finišavęs 203-oje pozicijoje ir pelnęs 1 930 eurų prizą. 

Primename, kad jau gruodžio 13-17 dienomis svarbiausias EPT varžybas Prahoje tiesiogiai stebėti galėsite ir mūsų rubrikos eteryje. Lietuviškai įgarsintų vaizdo transliacijų metu girdėsite nuolatinių EPT balsų Gaudriaus Dzikaro ir Pauliaus Mikaliūno balsus.

EPT Prahos etapo tiesioginių vaizdo transliacijų tvarkaraštis:
EPT pagrindinis turnyras, antroji diena – gruodžio 13 d. 13 val.
EPT pagrindinis turnyras, trečioji diena – gruodžio 14 d.13val. 
EPT pagrindinis turnyras, ketvirtoji diena – gruodžio 15 d. 13 val. 
EPT pagrindinis turnyras, penktoji diena – gruodžio 16 d. 13  val.
EPT pagrindinis turnyras, finalas (matysite žaidėjų kortas) – gruodžio 17 d. 14 val.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius