Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 08

Lietuvos pokerio profesionalai EPT Dovilio penktos dienos nepasiekė (Tiesiogiai nuo 13:00)

Vakar, vasario 7 dieną, Prancūzijoje sužaista Europos pokerio turo (EPT) Dovilio etapo pagrindinio turnyro ketvirtoji diena. Prie starto linijos čia stojo ir du mūsiškiai – Anaras Alekberovas ir Kristijonas Andrulis. Deja, abu tautiečiai suklupo dar dienos pradžioje, prarasdami viltis kovoti dėl EPT titulo. Šiandien kovą dėl pratęs 23 pokerio entuziastai. Penktąją turnyro dieną kviečiame žiūrėti tiesiogiai nuo 13 valandos.
Kristijonas Andrulis ir Anaras Alekberovas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Kristijonas Andrulis ir Anaras Alekberovas / PokerStarsBlog.com nuotr.

Prancūzijoje vykstančiame EPT Dovilio etape šaunius pasirodymus surengė du lietuviai. K.Andrulis ir A.Alekberovas nukeliavo iki ketvirtosios pagrindinio turnyro dienos. Čia jie suklupo, tačiau abu vaikinai namo grįš ne tuščiomis. Pirmasis pasirodymą EPT ringe baigė K.Andrulis. Jis finišavo 44-oje pozicijoje ir prie savo pokerio laimėjimų pridėjo dar 13 500 eurų. Kiek toliau pavyko nukeliauti A.Alekberovui. Jis pasiekė 37 vietą ir savo pokerio kapitalą papildė 16 000 eurų.

Primename, kad tarp 782 pokerio entuziastų viso startavo 6 lietuviai, tačiau Liutaurui Armanavičiui, Aneriui Adomkevičiui, Justui Semaškai ir Laurynui Levinskui nepavyko perkopti pirmosios mūšio dienos slenksčio.

Viso ketvirtąją dieną įveikė 23 stipriausi varžybų dalyviai. Ketvirtadienio kova šauniai susiklostė pokerio profesionalui iš Prancūzijos Cyrilui Andre. Jis sukaupė didžiausią žetonų pilį ir tolimesnį turnyro etapą pradės kaip žetonų lyderis. Toliau kovoje dėl prestižinio titulo stebėsime ir aukščiausios Anglijos pokerio lygos žaidėją Jamesą Mitchellą, Australijos ir Naujosios Zelandijos pokerio turo (ANZPT) čempioną Gordoną Huntly, daugkartinį EPT prizininką Jeffrey Hakimą ir kitus pokerio žaidėjus. Penktoje dienoje bus žaidžiama, kol iš 23 žaidėjų liks aštuoni finalininkai, šeštadienį stosiantys į lemiamą kovą.

Šiandien, vasario 8 dieną, 15min.lt pokerio rubrikoje tęsis tiesioginė vaizdo transliacija iš Prancūzijos. Kaip pokerio meistrams seksis penktosios dienos kovoje tiesiogiai stebėkite jau nuo 13 valandos Lietuvos laiku.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius