-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 18

Matas Cimbolas PSC Prahoje už 7 vietą pelnė 104 000 eurų

Prahoje vykstančio „PokerStars Championship“ (PSC) pagrindiniame turnyre šiandien 6 pajėgiausi žaidėjai dalinsis didžiuosius prizus, bet tarp jų lietuvių nebus. Matas Cimbolas suklupo 7 vietoje ir apsiribojo 104 tūkstančių eurų laimėjimu.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.

PSC Prahos 5300 eurų įpirkos pagrindinį turnyrą pradėjo 855 žaidėjai, o vakar į 5 etapą grįžo tik 15 pajėgiausių. Matas Cimbolas su 1,6 milijono startavo iš 7 pozicijos.

Prie TV stalo visą dieną kovojęs lietuvis mūšį pradėjo užtikrintai, laimėjo pirmas 3 partijas be kortų atvertimų ir kilstelėjo virš 2 milijonų. Tačiau toliau M.Cimbolo žaidimas sustojo. Jam nesisekė laimėti vidutinių bankų ir žetonų bokštas tirpo. Pirmus tris lygius jis balansavo tarp milijono ir pusantro.

Trečio lygio viduryje pavyko pasidvigubinti, kai lietuvio septynakės atsilaikė prieš varžovo A♥J♥. Tuo metu M.Cimbolo žetonų bokštai išaugo iki 2,8 milijono arba maždaug 60BB. Deja, žaidimas ir toliau nesiklostė ir nedideliais bankais be kortų atvertimų jis vėl sutirpo iki ankstesnės, milijoninės zonos.

Likus 9 žaidėjams jie sėdo prie neoficialaus finalinio stalo, netrukus pora varžovų pasitraukė ir į pietų pertrauką išėjo 7 žaidėjai. M.Cimbolas buvo tarp 4 žetonų autsaiderių.

Grįžus po pertraukos kova neužtruko ir dieną užbaigė būtent lietuvio kritimas. Po agresyvaus žetonų lyderio atidarymo iš dalintojo pozicijos mūsiškis mažojo privalomojo statymo vietoje rado A♣J♦ ir sustūmė paskutiniuosius žetonus. Prancūzas Kalidou Sow akimirksniu atsakė, atvertė porą karalių. Bendrosios kortos M.Cimbolo neišgelbėjo – jo dosjė ir sąskaitą papildė 7 vieta ir 104 tūkstančiai eurų prizas.

Finalininkų šešetukas šiandien grįš užbaigti turnyro. Pirmauja po 8,1 milijono sukaupę K.Sow bei JAV pokerio žvaigždė Jasonas Wheeleris. Trečias žengia čekas Michalas Mrakesas su 5,01 milijono, o likę trys žaidėjai – Gabriele Lepore'as, Colinas Robinsonas bei Harry Lodge'as – turi po mažiau nei 2 milijonus arba po kelioliką BB.

Tiesioginės transliacijos iš PSC Prahos pagrindinio turnyro finalo ieškokite nuo 13 val. mūsų „Facebook“ paskyroje. Žaidimo metu žiūrovai matys visų žaidėjų kortas kiekvienoje partijoje.

Paraleliai svarbiausiai kovai savaitgalį vykusiame PSC Prahos „€10K High Roller“ turnyre startavo Laurynas Levinskas ir Tomas Jozonis. Abu tautiečiai pasiekė antrąją dieną, bet ten žaidimas nesusiklostė ir jie sudėjo ginklus dar iki prizų dalybų pradžios.

Primename, kad L.Levinskas praėjusią savaitę triumfavo viename šalutiniame PSC Prahos turnyre ir pelnė 53 tūkst. eurų, o T.Jozonis itin skaitlingose PSNC Prahos varžybose nužengė iki 18 vietos, už kurią buvo apdovanotas 13 100 eurų prizu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius