Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 12 16

Matas Cimbolas užtikrintai žengia į PSC Prahos 4 dieną

„PokerStars Championship“ (PSC) Prahos festivalyje vakar sužaist pagrindinio turnyro 3 diena, kurioje kovojo ir 4 lietuviai ir kurios metu sprogo pinigų burbulas. Sėkmingiausiai 3 etapas susiklostė Matui Cimbolui.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.

Viso 5300 eurų įpirką į PSC Prahos pagrindinį turnyrą sumokėjo 655 žaidėjai, o 140 jų vakar grįžo prie stalų 3 dienos starte. Varžybos išsyk prasidėjo nuo burbulo fazės, kadangi 4,1 milijono eurų prizinį fondą buvo numatyta išdalinti 127 žaidėjams. Deja, tarp 13 nelaimėlių, kritusių iki prizų dalybos pateko ir Justas Vaičiulionis. Tuo tarpu likę 3 lietuviai įsirašė savo vardus į prizininkų sąrašą.

Edgaras Kancaitis savo PSC debiutą užbaigė 99 vietoje ir laimėjo 9100 eurų, o Povilas Jakutis suklupo 71 pozicijoje, garantavusioje 12 200 eurų prizą. Tuo tarpu Matas Cimbolas po gan banguotos dienos baigė savo pasirodymą su 630 tūkst. žetonų bokštu ir prasibrovė tarp ketvirtą dieną pasiekusių 49 žaidėjų.

M.Cimbolas 3 etapą pradėjo su 271 tūkst. žetonų – rikiuotės viduryje – tačiau dienos vidury išsiveržė į lyderio poziciją kai tapo pirmuoju žaidėju, peržengusiu milijono ribą.

Visgi, nepalanki stalo pozicija su dienos starto lyderiu Paulu Michaeliu ir dar keliais daug žetonų turinčiais agresyviais žaidėjais lietuviui iš kairės apribojo M.Cimbolo manevrų erdvę, o vėliau sekė ir nesėkmių periodas. Vienu metu mūsiškio žetonų kiekis buvo sumenkęs iki vos 300 tūkstančių. Dienos pabaigoje pavyko atsitiesti ir į maišelį M.Cimbolas subėrė 630 tūkstančių apvaliųjų.

„Galėjau turėti daug daugiau. Vienu metu buvau pakilęs virš milijono. Bet dabar svarbiausia – ateinanti 4-oji diena, kurios metu aš visuomet turiu problemų“, – pasibaigus vakarykščiam žaidimui kalbėjo Matas.

Lyderio pozicijoje prieš 4 etapą vėl įsitaisė vokietis P.Michaelis su 1,27 milijono žetonų. Kovą tęsia ir „PokerStars Pro“ atstovė Fatima Moreira de Melo bei PCA čempionas Dominikas Panka iš Lenkijos. Visi žaidėjai jau užsitikrino bent 14 100 eurų, o nugalėtojo laukia įspūdingas 775 tūkst. eurų prizas.

Šiuo metu jau vyksta 4 diena ir M.Cimbolas kartu su F. de Melo kaunasi prie TV stalo. Tiesioginės transliacijos ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje. O čia galite paskaityti apie ankstesnius penkiaženklius lietuvių laimėjimus PSC Prahos festivalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius