-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 20

Naująjį EPT titulą ir pusę milijono svarų Londone iškovojo vokietis

Didžiosios Britanijos sostinėje finišavo Europos pokerio turo (EPT) mūšiai. Naujuoju čempionu Londone tapo Sebastianas Pauli, kuris į gimtąją Vokietiją parveš jau 14-ąją turo čempiono taurę. Lemtingoje dvikovoje vokiečio įveikti nesugebėjo Kevinas MacPhee.
Sebastianas Pauli
Sebastianas Pauli / Neilo Stoddarto nuotr.

Spalio 12-13 dienomis į EPT Londono etapą užsiregistravo 675 žaidėjai. Praėjusį šeštadienį aštuoni ištvermingiausieji Londone stojo į lemtingą žygį 4 250 svarų sterlingų įpirkos turnyro finale. Trumpiausiai čia viešėjo autsaiderio pozicijoje startavęs ispanas Pablo Gordillo. Pelnęs aštuntą vietą jis buvo apdovanotas 51 900 svarų sterlingų prizu. Kiek ilgiau kovoje išgyveno prancūzas Jonathanas Bensadounas, kurio pelnyta septintoji vieta buvo įvertinta 75 900 svarų sterlingų. Lenkas Jakubas Mroczekas finišavo šeštas ir savo pokerio kapitalą papildė 104 200 svarų sterlingų.

Kiek vėliau Londone finišavo pirmasis žaidėjas, siekęs antrojo EPT čempiono titulo. „PokerStars Pro“ komandos narys Jake Cody vilties pasipuošti dviguba karūna neteko pasiekęs penktąją poziciją. Jam buvo įteiktas 133 800 svarų sterlingų apdovanojimas. Ketvirtas pasirodymą baigė vokietis Arturas Korenas, kurio žygis Didžiosios Britanijos sostinėje įvertintas 168 900 svarų sterlingų.

Pirmąją pajėgiausių turnyro dalyvių trejeto auka šį kartą tapo airis Kevinas Killeenas, kurio sąskaitą papildė 220 500 svarų sterlingų suma. Iš kovos pasitraukus šiam žaidėjui akistatoje, kurioje ir turėjo paaiškėti čempionas liko titulą jau turintis Kevinas MacPhee ir pirmosios pergalės EPT čempionatų ringe siekęs Sebastianas Pauli. Pastarasis žaidėjas turnyro lyderio pozicijos neapleido nuo pat ketvirtosios mūšio dienos. Lemtingą dvikovą jis taip pat pasiekė kaip lyderis. 

Reikia paminėti, kad po ketvirtosios turnyro dienos, kuomet kovoje buvo likę vos 16 žaidėjų, autsaiderio pozicijoje turėdamas vos 12 privalomųjų statymų buvo būtent K.MacPhee. Tačiau pokerio profesionalui pavyko atsitiesti ir antrojo titulo beieškant nukeliauti iki pat dvikovos. Tačiau čia stebuklas neįvyko. S.Pauli išnaudojo savo pranašumą ir akistatoje susidorojo su priešininku. K.MacPhee įteiktas 308 500 svarų sterlingų prizas, o naujojo čempiono pergalę pasaldino 499 700 svarų sterlingų. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius