Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 08

PCA „$100K Super High Roller“ finalo lyderis – Sorelis Mizzi

Šiąnakt Bahamose vykstančio „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) festivalio brangiausiame 100 tūkst. JAV dolerių įpirkos „Super High Roller“ turnyre paaiškėjo devyni laimingieji, kurie išsidalins prizinį fondą.
Sorel Mizzi
Sorel Mizzi / PokerStarsBlog.com

Viso aukščiausio lygio pokerio meistrai ir turtingi verslininkai turnyro įpirkas sumokėjo 66 kartus. Pokerio entuziastai Danas Shakas ir Billas Perkinsas tai padarė net po tris kartus, tačiau to neužteko, kad jie pasiektų prizininkų sąrašą. Pirmoje turnyro dienoje teisę grįžti į antrąjį etapą užsitikrino 39 žaidėjai, o dar 5 pokerio meistrai įsipirko prieš pat antrosios dienos startą, tad viso ją pradėjo 44 žaidėjai. Dabar, jai pasibaigus, likę vos 7 pretendentai į nugalėtojo titulą ir pagrindinį prizą.

Užsidarius registracijai dienos starte paaiškėjo, kad savo dalį iš 6,4 milijonų dolerių prizinio fondo išsidalins devyni pajėgiausi varžybų žaidėjai. Jau dienos pradžioje iš kovos traukėsi Cary Katzas, Danielis Colmanas, Erikas Seidelis, Ole Schemionas, Dani Sternas, Olivieris Busquetas, Pratyushas Buddiga bei B. Perkinsas. Iki prizų nukeliauti nepavyko ir „PokerStars Pro“ komandą atstovavusiems Danieliui Negreanu, Isaacui Haxtonui ir Jasonui Mercieriui. Prieš pat apmokamas vietas iš žaidimo pasitraukė Talalas Shakerchi, Carlosas Chadha, Mike McDonaldas ir Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) pagrindinio turnyro laimėtojas Fedoras Holzas.

Tikroji burbulo fazė buvo žaidžiama prie dviejų penkiaviečių stalų ir jį susprogdino aiškaus žetonų lyderio pozicijoje žengęs kanadietis Sorelis Mizzi. Pokerio žvaigždė spausdamas oponentus mase nevengė žaisti itin aštriai ir neretai stūmė viską. Po vieno tokio sustūmimo jis sulaukė atsakymo iš JAV atstovo Davido Peterso, kuris atvertė dešimtakių porą ir dominavo prieš S. Mizzi damą bei septynakę. Visgi, šįsyk sėkmė lydėjo kanadietį – ant stalo atsivertus dar dviems damoms D. Petersas buvo priverstas trauktis iš turnyro tuščiomis.

Likę devyni žaidėjai užsitikrino bent minimalų 185 tūkst. JAV dolerių laimėjimą ir sėdo tęsti kovą prie neoficialaus finalinio stalo. Mažiausias prizas atiteko Jake'ui Schindleriui, o aštuntąją vietą užėmė prieš dvejus metus PCA „Super High Roller“ čempiono vardą laimėjęs Scottas Seiveris. Šįsyk jam atiteko 243 tūkst. dolerių laimėjimas. Netrukus antroji diena baigėsi ir likę 7 žaidėjai iškeliavo ilsėtis.

Žaidimas bus pratęstas šįvakar ir nuo 21 val. Lietuvos laiku pakviesime stebėti tiesioginę vaizdo transliaciją, kurios metu matysite ir kiekvieno žaidėjo laikomas kortas.

Į finalą kaip lyderis grįžtantis S. Mizzi artimiausią persekiotoją lenkia pusantro karto. Susipažinkite su tiksliais finalininkų žetonų kiekiais:

1. Sorelis Mizzi (Kanada) – 4 800 000
2. Rogeris Sipplas (JAV) – 3 255 000
3. Steve O'Dwyeris (Airija) – 2 925 000
4. Brynas Kenney (JAV) – 2 410 000
5. Christophas Vogelsangas (Vokietija) – 1 540 000
6. Andrew Roblas (JAV) – 1 370 000
7. Samas Greenwoodas (Kanada) – 705 000

Pirmasis šįvakar iš kovos pasitrauksiantis žaidėjas pelnys 313 tūkst. dolerių apdovanojimą, o būsimojo čempiono laukia net 1,87 milijono dolerių prizas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius