Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 10

Po trijų mūšio dienų: EPT Londono etapo pagrindinio turnyro ringe pirmauja australas

Europos pokerio turo (EPT) ringe kova artėja link finišo. Po trijų pagrindinio turnyro dienų beliko 45 žaidėjai. Lyderis – australas, tačiau tarp pretendentų yra ir pirmo ryškumo pokerio žvaigždė. Tuo tarpu „PokerStars Pro“ vėliavnešiai sudėjo ginklus iki kito turo etapo.
EPT kovos Londone
EPT kovos Londone / Neilo Stoddarto nuotr.

„PokerStars Pro“ rinktinę atstovaujantys Theo Jorgensenas (81 vieta, 9 080 svarų sterlingų), Henrique Pinho (79 vieta, 9 080 svarų sterlingų), o taip pat Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininkas Stevenas Silvermanas (76 vieta, 9 080 svarų sterlingų) bei aukščiausios pokerio lygos atstovai Mike'asWatsonas (67 vieta, 10 255 svarai sterlingų) ir Danas Smithas (61 vieta, 10 255 svarų sterlingų), pasirodymus EPT Londono etape ir kovą dėl prestižinio titulo jau užbaigė. Ir nors žvaigždės finišavo jau po turnyro burbulo sprogimo, vis tik ketvirtosios mūšio dienos jie nepasiekė.

Tuo tarpu kur kas linksmesni akordai skamba 45 ištvermingiausiųjų šio mūšio dalyvių stovyklose. Tarp trečiąją dieną įveikusių žaidėjų įrašyta ir internetinio pokerio legendos Viktoro Blomo brolio Sebastiano Blomo pavardė. Pastarojo sąskaitoje 36-a pagal dydį žetonų krūvelė – 216 000 apvaliųjų. Tarp išgyvenusiųjų žiba ir puikiai pokerio mylėtojams pažįstamo brito Daveo Ullioto, dar žinomo „Devilfish“ pseudonimu, žvaigždė. Jo sąskaitoje 250 000 žetonų. Na, o lyderio poziciją užtikrintai užsiėmė Azijos ir Naujosios Zelandijos pokerio turo (ANZPT) čempionas Martinas Kozlovas. Pirmūno kapitalą sudaro 1 315 000 turnyro valiutos. 

Visi ketvirtąją dieną pasiekė pokerio meistrai jau šiuo metu yra užsitikrinę bent 11 425 svarų sterlingų prizus. Tuo tarpu būsimojo 5 250 svarų sterlingų įpirkos turnyro laimėtojo laukia 560 980 svarų sterlingų prizas. Kaip šiame EPT etape reikalai klostysis toliau sužinosime jau netrukus. 

Primename, kad pokerio maratoną Londone, tiesiogiai stebėti galite ir mūsų rubrikos eteryje. Jau šiandien Didžiosios Britanijos sostinėje bus žaidžiama EPT pagrindinio turnyro antroji diena. Tiesioginė video transliacija startuos jau nuo 14 valandos Lietuvos laiku. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius