-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 11

„PokerStars Karibų nuotykis“: lietuviai šalutiniuose turnyruose kol kas uždirbo tik 3 tūkstančius dolerių

Bahamose tęsiasi „PokerStars Karibų nuotykio“ festivalis. Tūkstančiai žaidėjų kasdien užsėda stalus įvairiuose turnyruose, o tarp jų galima išvysti ir lietuviškų veidų. Kristijonas Andrulis, Dominykas Karmazinas ir Stanislovas Kavoliūnas jau pasitraukė iš pagrindinio turnyro, tačiau savo jėgas išbando šalutiniuose turnyruose.
Bahamai
Bahamos / pokerstarsblog.com nuotr.

Kaip Lietuvos atstovams sekėsi kovoti šiąnakt Bahamose?

K.Andrulis dalyvavo šalutiniame penkių tūkstančių dolerių įpirkos 8-max beribio Holdem turnyre. Kadangi jame užsiregistravo 158 žaidėjai, prizinis fondas tapo solidus – beveik 800 tūkstančių dolerių. Tik pirmąsias šešiolika vietų pasiekę žaidėjai galėjo pretenduoti į prizinį fondą, bet tarp jų lietuvio nebuvo. Prie finalinio stalo sėdo tokios pokerio žvaigždės kaip WSOP čempionai Piusas Heinzas ir Jonathanas Duhamelis bei „PokerStars Pro“ komandos narys Jasonas Mercieris.

15min.lt montažas/Kristijonas Andrulis ir Dominykas Karmazinas
15min.lt montažas/Kristijonas Andrulis ir Dominykas Karmazinas

S.Kavoliūnas savo jėgas išbandė $270+$30 Turbo beribio Holdem turnyre ir prasimušė iki finalinio stalo. Lietuvis galutinėje rikiuotėje liko šeštas, tačiau tai jam atnešė trijų tūkstančių dolerių prizą. 

$5,000 banko limito Omaha čempionate buvo galima sutikti ir dar vieną gerai žinomą Lietuvos pokerio žaidėją – D.Karmaziną. Žaidimas lietuviui klostėsi sunkiai ir jis turnyrą buvo priverstas palikti gana anksti.

Lietuviai ir toliau neketina poilsiauti. Stanislovas jau šįvakar startuos $1,100 6-max beribio Holdem turnyre. Dominykas ir Kristijonas taip pat tęs kovą šalutiniuose turnyruose.

Vos gavę daugiau informacijos ją būtinai pateiksime.

lt.pokernews.com informacija.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius