-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 12

„PokerStars.net Karibų nuotykis“ tiesiogiai: pagrindinio šventės turnyro penktoji diena lietuviškai

„PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) festivalis sparčiai artėja link finišo linijos. Čia beliko sužaisti dvi pagrindinio turnyro dienas. Lietuviškai įgarsinta tiesioginė transliacija iš penktosios 10 tūkst. JAV dolerių įpirkos turnyro dienos startuoja 19 valandą Lietuvos laiku.
2014 metų PCA turnyras
2014 metų PCA turnyras / Neilo Stoddarto nuotr.

Kurios iš Baltijos šalių pokerio čempionas ketvirtoje PCA pagrindinio turnyro dienoje užsiėmė lyderio poziciją, koks pokerio profesionalas mina jam ant kulnų, kas nutiko „PokerStars Pro“ rinktinės atstovams ir kiek žaidėjų pasiekė penktąjį mūšio etapą? Visa tai sužinosite, perskaitę mūsų paruoštą išsamią apžvalgą. O kol kas kviečiame jus prisidėti prie pokerio aistruolių visame pasaulyje ir stebėti lietuviškai įgarsintą vaizdo transliaciją iš penktosios PCA dienos.

Komentatoriai Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas neapleidžia savo kėdžių prie mikrofonų ir toliau padeda jums stebėti PCA pagrindinio turnyro mūšį. Nuo 19 valandos drauge su jais matysite, kaip bus formuojamas finalinis renginio stalas.

Tiesioginių PCA turnyro transliacijų grafikas:

PCA Pagrindinio turnyro penktoji diena – sausio 12 d. nuo 19 val.
PCA Pagrindinio turnyro finalas – sausio 13 d. nuo 21 val. (Matysite ir žaidėjų kortas)

Kad tiesiogines PCA transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, jau nuo sausio 6 dienos mūsų „Facebook“ puslapyje galite rasti ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius