Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 13

PSC Prahos pagrindiniame turnyre sėkmingai startavo du lietuviai

Čekijoje vykstančiame „PokerStars Championship“ (PSC) Prahos etape prasidėjo 5300 eurų įpirkos pagrindinis turnyras. 1A diena sėkmingai susiklostė dviems Lietuvos atstovams, kurie toliau žengia su solidžiais žetonų kiekiais.
Povilas Jakutis / organizatorių nuotr.
Povilas Jakutis / organizatorių nuotr.

PSC Prahos festivalyje vieši gausus būrys lietuvių. Jau rašėje apie solidų Tomo Jozonio pasirodymą PSNC varžybose bei 53 tūkstančius eurų atnešusią vakarykštę Lauryno Levinsko pergalę. Tuo tarpu kiti mūsiškiai pradėjo pagrindinio turnyro kovas.

5300 eurų įpirkas PSC Prahos svarbiausio mūšio 1A dienoje paklojo 193 žaidėjai, tarp kurių buvo keturi lietuviai. Mantui Bagočiui ir Tomui Vladui Burneikiui teko trauktis iš varžybų jau pirmame etape, tuo tarpu likę du tautiečiai dieną pabaigė stipriausiųjų trisdešimtuke. Jau minėtas T.Jozonis susikrovė 93 400 žetonų, o Povilas Jakutis sukaupė net 103 100 turnyro valiutos.

Viso 1A išgyveno 77 žaidėjai ir ji itin gerai klostėsi šeimininkų atstovams. Dienos pabaigoje lyderio pozicijoje su 202 700 žetonų įsitaisė Michalas Mrakesas, o pasaulio vicečempionas Martinas Staszko žengia septintas su 133 100 apvaliųjų.

2 etapą pasiekė ir pokerio žvaigždės Steve'as O'Dwyeris, Adrianas Mateosas, Stevenas Chidwickas bei Johnas Juanda.

1B diena žaidžiama šiandien ir joje jėgas išmėgino dar daugiau Lietuvos atstovų. Apie jų pasirodymą pakviesime skaityti rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius