Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 26

Tiesioginė transliacija: 17 žaidėjų tęsia pasirodymą EPT Berlyno etape

Iš 912 Europos pokerio turo (EPT) Berlyno etapo pagrindiniame turnyre startavusių žaidėjų, kovoje beliko 17. Kaip jiems seksis mūšyje dėl vietų prie finalinio stalo, stebėkite jau šiandien, balandžio 26-ą dieną. Tiesioginė transliacija iš Vokietijos startuos 13 valandą Lietuvos laiku.
EPT kovos Berlyne tęsiasi
EPT kovos Berlyne tęsiasi / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Transliacija

Anaras Alekberovas suklupo ketvirtoje mūšio dienoje. Kaip tai įvyko ir kokį prizą pelnė lietuvis skaitykite mūsų paruoštoje apžvalgoje.

Tuo metu EPT Berlyno etapo ringą atakuoja vokiečiai. Net 8 iš 17 penktąją dieną pasiekusių žaidėjų atstovauja šeimininkams. Daugelis didžiausių žetonų kiekių taip pat priklauso vokiečiams.  Ar EPT trofėjus ir Berlyno čempiono titulas atiteks šeimininkams, paaiškės jau netrukus.

13 valandą Lietuvos laiku kviečiame prisijungti prie mūsų ir 15min.lt pokerio rubrikos eteryje stebėti tiesioginę video transliaciją iš Berlyno, kurią jums parengė turo organizatorius „PokerStars.net“.

Kaip ir visą savaitę tiesiogines video transliacijas tiesiai iš įvykių epicentro jums pristato turo organizatorius „PokerStars.net“. Stebint kovą Vokietijoje, kviečiame jus aplankyti mūsų„Facebook“ paskyrą, kur rasite smagų fotokonkursą, skirtą EPT Berlyno etapui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius