-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 11

Tomas Jozonis PSNC Prahoje 3 dieną pradeda tarp lyderių

Šiuo metu Prahoje vykstančiame „PokerStars National Championship“ (PSNC) festivalyje tarp tūkstančių žaidėjų iš viso pasaulio varžosi ir būrys lietuvių. Pagrindiniame turnyre iki trečios dienos prasibrovė Tomas Jozonis, kuris kovą pratęs iš 7 pozicijos. Prizus pelnė ir dar trys mūsiškiai.
Tomas Jozonis / pokernews.com nuotr.
Tomas Jozonis / pokernews.com nuotr.
Temos: 3 Čekija Praha Pokeris

Populiarųjį „Eureka“ turą pakeitusi PSNC serija Prahoje šįsyk subūrė rekordinius žaidėjų pulkus. 1100 eurų įpirkos PSNC Prahos pagrindiniame turnyre startavo net 1486 žaidėjai iš 70 skirtingų valstybių. 631 jų pasinaudojo pakartotinės įpirkos opcija, tad uždarius registraciją viso į prizinį fondą buvo įneštos 2117 įpirkų ir jis perkopė 2 milijonus eurų.

Sužaidus du varžybų etapus viltis pakovoti dėl didžiųjų prizų išsaugojo 49 žaidėjai, tarp kurių įsitvirtino ir Tomas Jozonis. Lietuvis su 2,205 milijono žetonų žengia septintoje pozicijoje. Į lyderių dešimtuką taip pat prasibrovė Škotijos pokerio žvaigždė Ludovicas Geilichas, kuriam 2,3 milijono apvaliųjų garantavo 5 vietą. Tuo tarpu pirmaujantis Honkongo atstovas Yanas Shing Tsangas sukaupė 2,945 milijonus turnyro valiutos.

Į prizininkų sąrašą vardus įrašė ir dar trys Lietuvos atstovai, suklupę antroje dienoje. Vytautas Semaška už 58 poziciją pelnė 4300 eurų. 2300 eurų už 163 vietą atiteko Laurynui Levinskui, o Steponas Venckus pasirodymą baigė 262 vietoje, kuri garantavo 1900 laimėjimą.

Trečioji turnyro diena žaidžiama šiandien. Visi ją pasiekę žaidėjai jau užsitikrino bent 5400 eurų išmoką, tačiau akys krypsta į didžiuosius prizus. Trys pajėgiausi varžybų dalyviai bus apdovanoti šešiaženklėmis sumomis. Būsimajam nugalėtojui atiteks 338 tūkstančių eurų prizas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius