-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

UKIPT Dubline likus 24 žaidėjams užtikrintai žengia Vladas Tamašauskas

Dubline vykstančiame Europos pokerio turo (EPT) festivalyje prie pabaigos artėja jį pradėjęs Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindinis turnyras. Po antros dienos iš 1002 dalyvių beliko tik 24 ir viltis pakovoti dėl čempiono titulo išsaugojo Vladas Tamašauskas.
Vladas Tamašauskas
Vladas Tamašauskas / PokerStars.eu nuotr.

UKIPT Dublino 1100 eurų įpirkos pagrindinio turnyro antrąją dieną vakar pradėjo 273 žaidėjai, tarp kurių buvo ir trys lietuviai. Mažiau nei žetonų vidurkį turėjęs Karolis Ananevas atsisveikino dar iki prizų dalybų. Prizininkų šįsyk buvo net 152 ir, kaip įprasta, išsyk po burbulo sprogimo prasidėjo kritimų manija, kuria sėkmingai pasinaudojo likę du mūsiškiai. Likus apie 50 žaidėjų Vladas Burneikis su 1,48 milijono žetonų išsiveržė į lyderio poziciją, o Vladas Tamašauskas su 920 tūkst. žetonų tuo metu žengė septintas.

Visgi, paskutiniai dienos lygiai bendravardžiams susiklostė skirtingai. V. Burneikis išbarstė turėtą kapitalą ir baigė pasirodymą 37 vietoje, už kurią pelnė 3655 eurų prizą. Tuo tarpu V. Tamašauskas išsaugojo savo pozicijas ir pateko tarp 24 žaidėjų, šiandien pratęsiančių kovą dėl UKIPT čempiono titulo bei beveik 177 tūkst. eurų pagrindinio prizo.

V. Tamašauskas finišavo su 1,19 milijono, kas yra kiek daugiau nei vidutinis žetonų kiekis, ir mūsiškiui bendroje įskaitoje tai garantavo 11 poziciją. Turnyre pirmauja britas Adamas Owenas (2,171 milijono žetonų), kurį persekioja jo tautietis Marcas Fogginas (1,87 milijono) bei šeimininkų atstovas Patrickas Rooney (1,776 milijono). Šiandien 3 diena tęsis, kol paaiškės 8 finalininkai. Pastarieji galės pailsėti sekmadienį, o pirmadienį grįš į lemiamą kovą, kurios tiesioginę transliaciją su visų žaidėjų kortomis galėsite stebėti ir mūsų portale.

EPT Dublino transliacijų maratonas prasidės jau rytoj, vasario 14 d. 15:30 Lietuvos laiku, kai pakviesime stebėti 25 tūkst. eurų įpirkos EPT „High Roller“ finalo kovą. Šios varžybos prasidėjo vakar. Jose startavę 56 žaidėjai paklojo 66 įpirkas, o antrą dieną pasiekė 42 ir lyderių lentelės viršūnėje įsitaisė švedas Antonas Bertilssonas. Kovą tęsia ir tokie pokerio sunkiasvoriai, kaip Davidi Kitai, Kevinas MacPhee, Jasonas Mercieris, Martinas Jacobsonas, Mike'as McDonaldas, Igoris Kurganovas, Adrianas Mateosas, Mohsinas Charania bei daugelis kitų.

EPT Dublino festivalio naujienas mūsų skiltyje stebėkite kasdien - taip pat ir savaitgalį.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius