-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 03

Andriaus Bielskio WSOP tinklaraštis: Pirmasis sėkmingas startas ir pamąstymai apie „geresnius laimėtojus“

Andrius Bielskis tęsia savo įspūdžių iš Las Vegaso ciklą. Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ringe kovojantis vaikinas iš ketvirto bandymo prasibrovė į antrąją didelio turnyro dieną, kur pratęs kovą dėl prizų. Andrius aprašo ir pokerio bendruomenės reakciją į keistoką Danielio Colmano elgesį po pergalės „The Big One For One Drop“ turnyre.
Andrius Bielskis
Andrius Bielskis / LSPF nuotr.

Sveiki,

Jau visiškai įvažiavome į ritmą ir Las Vegase jaučiamės kaip senbuviai. Gyvename vienodu ritmu – keliamės, jei rodo futbolą – pažiūrime, tuomet važiuojame į „Rio“, ten pusryčiaujame ir pradedame žaidimą. Viena turnyro diena trunka apie 13 valandų, tad galite įsivaizduoti, kokį krūvį reikia atlaikyti, jei neiškrenti anksčiau. Jei iškrentame, einame žaisti kitų turnyrų. Paprastai atgal i savo viešbutį važiuojame maždaug vidurnaktį ar pirmą valandą nakties. Ir kasdien tas pats režimas – keliamės, pusryčiaujame ir žaidžiame. Gaila, kad kol kas negalime pasigirti rezultatais.

Man labai neblogai klostėsi WSOP 60-asis 1 500 dolerių įpirkos turnyras, bet viename iš paskutinių lygių flope atsivertus damai, aštuonakei ir triakei gavau sustūmimą iš devynakes laikiusio oponento ir atsakiau su tūzais. Deja, neatsilaikiau. Paskui pralaimėjau dar viena banką ir nebesugebėjau atsigauti. Taip pasitraukiau maždaug 380 vietoje, kai mokamu buvo 270. Justui irgi nepasisekė. Jis pralaimėjo monetos metimą su tūzu ir karaliumi prieš valetus ir iškrito apie 340 vietą. 

Sėkmingiau susiklostė turnyras „Little One for One Drop“. Jame sėkmingai žaidžiau nuo pat pradžios ir dieną baigiau 15-oje vietoje iš 381 finišavusio. Tai suteikia vilčių sėkmingai pasirodyti ir antroje dienoje. Ji vyks penktadienį ir noriu tikėti, kad pagaliau pasiseks pramušti nesėkmių užkeikimą. Šita turnyrą jau žaidė ir neseniai atvykę Laurynas su Tomu (Laurynas Levinskas ir Tomas Tamašauskas – red. past.). Deja, bet jiems į antrą dieną patekti nepavyko, tačiau visi turės dar viena šansą rytoj, nes turnyre kritus per pirmus 6 lygius, galima startuoti neribotą skaičių kartų.

Didžiausias pastarųjų dienų įvykis buvo pasibaigęs „The Big One For One Drop“ turnyras ir Danielio Colmano pergalė jame. Kaip bebūtų, tai ne tik prestižinis trofėjus, bet ir 15 milijonų dolerių už pirmą vietą. Tad visi prie stalų tik ir aptarinėja D.Colmano elgesį – jis atsisakė duoti interviu, nesidžiaugė pergale ir į viską reagavo labai abejingai. Netrukus jis išplatino savo pamąstymus apie blogą pokerio įtaką ir pan. Kiekvienas gali turėti savo nuomonę, bet turbūt pokerio pasauliui geriausia butu buvę, jei būtų nugalėjęs Danielis Negreanu, kuris liko antroje vietoje.

O šiaip Las Vegasas ruošiasi Liepos 4-ajai – JAV nepriklausomybės dienai. Čia pilna reklamų, įvairiausių pasiūlymų ir t.t. Tikimasi labai daug žmonių ir šurmulio, tuo pačiu smarkiai padaugės ir žaidėjų WSOP serijoje. Mums nenumaldomai artėja pagrindinis kelionės akcentas – WSOP pagrindinis turnyras. Tikimės, kad jis bus vienu didžiausių serijos istorijoje ir viliamės, kad būsime pasiekę pačią geriausią formą, bet iki to laiko dar reikia gerų rezultatų, kad ir pasitikėjimas savimi pasiektu aukščiausią tašką. Labai tikiuosi, kad taip ir nutiks.

Mes tikimės gerų rezultatų. Tikėkitės kartu ir Jus!
Linkėjimai,
Andrius Bielskis

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius