-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 19

Brilijant vlogas: WSOP serijos ir lietuvių laimėjimų reziume

Pasaulio pokerio serija (WSOP) pasiekė finišo tiesiąją. Pokerio treneris Zigmas Pekarskas dalinasi paskutiniu video blogo įrašu iš nuodėmių miesto Las Vegaso, kuriame apžvelgia visų lietuvių pasiekimus šią vasarą.
Zigmas Pekarskas Las Vegase / asm. archyvo nuotr.
Zigmas Pekarskas Las Vegase / asm. archyvo nuotr.
Temos: 2 Las Vegasas Pokeris

Paskutinį savo video blogą „PokerioMokykla.com“ treneris Z. Pekarskas nufilmavo WSOP pagrindinio turnyro 5 dienos metu, kai prie TV stalo kovėsi paskutinis lietuvis Rytis Praninskas. Deja, Ryčio pasirodymas baigėsi netrukus po šio video.

Z. Pekarskas stebėjo tautiečio pasirodymą kartu su kitais Lietuvos pokerio profesionalais Gyčiu Bernatavičiumi ir Andriumi Bielskiu, kurie papasakojo apie savo rezultatus WSOP festivalyje. Vlogeris trumpai prisiminė visus rimtesnius lietuvių laimėjimus Las Vegase ir apžvelgė savo kelionės balansą:


WSOP festivalis Las Vegase jau baigėsi, kai praėjusią naktį pagrindiniame turnyre buvo suformuotas „Lapkričio devintukas“. Dar daugiau pokerio naujienų kasdien ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius