Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 14

Kviečiame dalyvauti: pokerio pamokos su aukščiausios klasės pokerio žvaigždėmis

Pristatome naują mūsų skilties rubriką – pokerio pamokas su ryškiausiomis „PokerStars Pro“ komandos žvaigždėmis. Kiekvieną savaitę turėsite galimybę gilintis į žaidimą padedami geriausių pasaulio žaidėjų video pamokose, kurias jums pristato „PokerStars“.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / pokerstarsblog.com nuotr.

Pirmojoje video pamokoje pokerio naujokai bus supažindinti su žaidimo taisyklėmis ir žaidimo mechanika. Kas yra flopas, turnas ir riveris? Kokią vertę turi jūsų laikoma kortų kombinacija? Kada reikėtų atlikti statymų kėlimą? Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus, pokerio pradedantieji gaus peržiūrėję šią video pamoką. 

Pokerio žurnalistai Christianas Stevensonas ir Natas Coombsas padedami tokių pokerio meistrų kaip Danielis Negreano ir kiti „PokerStars Pro“ komandos nariai, padės jums pažinti ir suprasti pokerį. Žaidybinių situacijų analizė padės jums priimti tinkamus sprendimus savo žaidimų sesijų metu. „Visi turime nuo kažko pradėti, o mūsų tikslas yra palengvinti jūsų pirmuosius žaidimus prie pokerio stalo“, – sako laidos komentatoriai.

Anglų kalba įgarsintas video pamokas 15min.lt pokerio skiltyje rasite kiekvieną savaitę.

Linkime malonios peržiūros.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius