-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 13

Nuo šiol „Pokerfisho“ tinklaraščiai – 15min.lt skaitytojų dėmesiui

Naujienų portale 15min.lt nuo sausio startavo didžiulio skaitytojų dėmesio sulaukusi naujoji rubrika apie pokerį. Kasdien čia pateikiami svarbiausi pokerio pasaulio įvykiai ir istorija, apžvalgos ir sportinio pokerio naujienos Lietuvoje, o nuo šiol į „Pokerio“ rubriką įtraukiame ir „Pokerfisho“ tinklaraščius.
Pokerfishas
Pokerfishas

„Pokerfishas“ yra aktyviausias ir, be abejonės, ryškiausias tinklaraščių apie pokerį kūrėjas Lietuvoje. Savo įrašus viešoje erdvėje jis publikuoja daugiau nei metus ir jau turi daugybę skaitytojų. „Pokerfishas“ tikina esąs vienas iš tų, kurie, pajautę pokerio galią, nebegali prieš ją atsilaikyti.

„Supratau, kad pokeris – tai mano žaidimas. Mano – ne tik todėl, kad noriu laimėti milijoną, bet ir dėl to, kad noriu įrodyti pasauliui, kad galiu būti vienas geriausių žaidėjų“, – drąsius tikslus pirmajame savo tinklaraščio įraše pateikė „Pokerfishas“.

„PokerFishas“ – tai vardas, kuris geriausiai apibūdina dabartinį mano lygį, juk fish‘as – pokerio pradinukas. Suprantu, kad privalau daug dirbti ir mokytis, norėdamas vieną dieną pasivadinti „PokerSharku“, – prisistato „Pokerfishas“.

Per pirmuosius metus „Pokerfishas“ tapo pelningu žaidėju, daug keliavo, dalyvavo turnyruose visame pasaulyje ir nusprendė, kad nori siekti dar daugiau.

Reziumuodamas savo metus pokeryje „Pokerfishas“ pateikė tokius skaičius:

Gyvai sužaisti 122 komerciniai turnyrai (sumokėta buy in’ų: 16 390 litų, vidutiniškai vieno turnyro kaina 134 litai). Bendras laimėjimas 6450 litų. ROI – 39%. „Pokerfishas“ rašo, kad buvo pakilęs iki 10 000 litų pelno, tačiau metams artėjant į pabaigą, įkrito į gilią nesėkmių duobę, todėl laimėjimai sumažėjo.

Online per metus sužaisti 1629 turnyrai (MTT, Sit & Go). Vidutinis online ROI – 5%.

Taigi, nuo šiol „Pokerfisho“ tinklaraščiai – ir jūsų teismui. Tiems, kurie dar nėra skaitę šio pokerio žaidėjo įrašų, mes pateiksime 2011-aisiais publikuotus įdomiausius ir daugiausia diskusijų tarp skaitytojų sulaukusius „Pokerfisho“ įrašus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius