Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 18

Aktualu daugeliui: pokerio tinklalaidė „Pliusinė sesija“ apie mokesčius

Tinklalaidės „Pliusinė sesija“ kūrėjas Andrius Bielskis nutarė aptarti visiems pelningiems pokerio žaidėjams aktualią temą – prievolę mokėti mokesčius valstybei. Kada, nuo kokių sumų ir kiek mokesčių reikia mokėti laimint pokeryje?

Šįsyk pokalbis buvo ne tik labai dalykiškas, bet ir šeimyninis. Laidoje apsilankė turbūt geriausiai pokerio mokesčius išmananti mokesčių teisės specialistė Lietuvoje, A.Bielskio žmona Monika Bielskienė.

2013-ųjų pavasarį A.Bielskiui jubiliejiniame „Sunday Million“ turnyre laimėjus rekordinę $848 tūkstančių sumą, būtent M.Bielskienė padėjo teisingai sutvarkyti mokesčių deklaravimą ir mokėjimą.

Dabar ji mokestinės teisės niuansais dalinasi su tinklalaidės klausytojais: kada reikia mokėti mokesčius nuo pokerio laimėjimų? Kokie tie mokesčiai? Kaip pagrįsti ir nuskaičiuoti savo išlaidas? Galų gale – kokie delspinigiai ir baudos gresia vengiantiems mokesčių ir už kiek metų atgal gali tekti pateikti dokumentus Valstybinei mokesčių inspekcijai? Išsamiai ir maksimaliai konkrečiai – 40 minučių trukmės „Pliusinės sesijos“ epizode.

VIDEO: Pliusinė Sesija: TRUMPAI - apie mokesčius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius