Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 08 20

Antanui Guogai neteko bėgti su vienais apatiniais: krepšinio rungtyje jis įveikė garsiausią Estijos krepšininką

Antanas „Tony G“ Guoga metė iššūkį geriausiems Estijos pokerio žaidėjams bei garsiausiam Estijos krepšininkui. Pokerio kovas A.Guoga organizavo savo lažybų įmonės „TonyBet“, filialų Estijoje atidarymo proga.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / PokerStars nuotr.

A.Guoga dviejų rungčių dvikovoje susigrūmė su buvusiu NBA žaidėju Martinu Müürseppu. Visų pirma pokerio profesionalas ir krepšininkas išbandė jėgas krepšinio aikštelėje.

Abu varžybų dalyviai demonstravo savo sugebėjimus mėtydami kamuolį nuo tritaškio linijos. Kiek netikėtai pirmoji rungtis baigėsi A.Guogos pergale. Tautietis nustebino varžybų žiūrovus į krepšį pataikydamas daugiau kartų nei krepšinio žvaigždė.

Pagal susitarimą, kova turėjo tęstis prie pokerio stalo. Jeigu A.Guoga įrodytų esąs stipresnis ir čia, M. Müürseppas pralaimėjęs abi rungtis privalėtų perbėgti Estijos Nepriklausomybės aikštę dėvėdamas vien apatinius.

Tačiau lygiai kaip krepšinio aikštelėje, taip ir prie pokerio stalo, dvikovos dalyvių ir varžybų stebėtojų laukė staigmena. Ne daug kas abejojo, kad A.Guoga nesunkiai įveiks krepšinio profesionalą, tačiau reikalai pasisuko visiškai kita linkme.

Po to, kai visi abiejų žaidėjų žetonai atsidūrė stalo centre, A.Guoga atskleidė kortas ir parodė trijų vienodų kortų kombinaciją. Tačiau to buvo maža, mat estas atvertė eilę ir A.Guoga turėjo pripažinti pralaimėjimą. Tiesa, po taip susiklosčiusių įvykių mūsiškio rankose liko keli žetonai, tačiau atsitiesti jis nesugebėjo. Po M. Müürseppo pergalės prie pokerio stalo rezultatas tapo lygus ir nė vienam iš dvikovos dalyvių neteko išsirengti sprintui per Nepriklausomybės aikštę.

Pabaigęs dvikovą prieš krepšininką, A Guoga priėmė kitą iššūkį. Keturi geriausi visų laikų Estijos pokerio profesionalai kilo į kovą prieš mūsiškį. Imre Leiboldas, Marekas Kolkas, Raigo Aasmaa ir Henris Kasperas sėdosi prie pokerio stalo siekdami nugalėti A.Guogą. Greito turnyro nugalėtojui buvo pažadėtas 1 000 eurų prizas, o žaidėjo iš turnyro pašalinusio patį A.Guoga laukė dar 500 eurų.

A.Guoga sugebėjo laimėti turnyrą ir pažadėti prizai liko jo rankose. Lemiamoje dvikovoje pokerio žaidėjas ir vėl susidūrė su M. Müürseppu, tačiau šį sykį pergalė atiteko pokerio profesionalui. 

Turnyras kuriame A.Guoga kovojo prieš Estijos pokerio žvaigždes buvo tiesiogiai transliuojamas internetu. Kviečiame ir jus pasižiūrėti kaip mūsiškis parklupdė savo varžovus ir šventė pergalę.


Video streaming by Ustream

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius