-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 03

Antonio Esfandiari dar kartą įrašė savo vardą į pokerio istorijos vadovėlius

Brangiausio pokerio turnyro istorijoje nugalėtojas Antonio Esfandiari tapo pirmuoju žaidėju, atstovausiančiu JAV licenziją gavusio pokerio kambario profesionalų rinktinę.
Antonio Esfandiari
Antonio Esfandiari / PokerStarsblog.com nuotr.

1 milijono dolerių įpirkos pokerio turnyro „Big One For One Drop“ laimėtojas Antonio Esfandiari nuo šiol bus žinomas kaip kambario „UltimatePoker“ profesionalų komandos vedlys. Istorinę pergalę pernai iškovojęs amerikietis, dar sykį savo vardą į pokerio vadovėlius įrašė, kaip pirmasis profesionalas, atstovaujantis JAV registruotą pokerio kambarį, po to, kai internetiniai žaidimai grįžo į šią rinką po didžiosios krizės.

„Mes esame sužavėti galimybe savo vardą susieti su tokia pokerio žvaigžde kaip Antonio“, – sakė kompanijos vadovas Tomas Breitlingas. „Antonio yra modernus žaidėjas ir tikras čempionas. Neabejojame, kad savo žaidimo stilių jis perkels ir į virtualią erdvę, o jo devizas – dirbk sunkiai, žaisk smarkiai, puikiai atitinka ir mūsų kompanijos ideologiją“.

„Tai nuostabus jausmas. Nežinau kaip dar galėčiau apibūdinti savo savijautą. Atstovaudamas kompanijai, kuri registruota JAV ir žinodamas, kad visi žaidėjai pasirinkę būtent šį kambarį gali būti ramūs dėl savo pinigų, aš ir pats miegu ramiau. Gera dalyvauti versle, kuris plėtojamas legaliai ir kryptingai“, – savo naująsias pareigas komentavo A.Esfandiari.

Paklaustas, kaip jo nuomone, naujoji sutartis įtakos asmeninę karjerą A.Esfandiari atsakė: „Didžiausias džiaugsmas man, kad pagaliau galėsiu žaisti pokerį neišeidamas iš namų. Tiesiog sėdėdamas savo kambaryje Las Vegase, vienomis trumpikėmis, galėsiu dirbti mylimą darbą. Labai to pasiilgau“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius