-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 17

Artėjant EPT Vienos etapui Dominikas Panka pasirašė rėmimo sutartį su „PokerStars“

„Jaučiuosi taip, tarsi gyvenčiau kažkieno kito gyvenimą“, – taip savo įspūdžius apibūdino „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) čempionas Dominikas Panka. Jaunam pokerio profesionalui iš Lenkijos pergalė viename didžiausių pokerio turnyrų pasaulyje atnešė ne tik solidų piniginį prizą, bet ir galimybę įrodyti savo gebėjimus tarptautiniame pokerio ringe.
Dominikas Panka laimėjo EPT „High Roller“ turnyrą
Dominikas Panka laimėjo EPT „High Roller“ turnyrą / Neilo Stoddarto nuotr.

Jaunas internetinio pokerio meistras D.Panka iki praėjusio sausio apie galimybę varžytis aukščiausioje pokerio lygoje galėjo tik pasvajoti. Tačiau jis įveikė internetinę kvalifikaciją kambaryje „PokerStars“, o vėliau iškovojo PCA čempiono titulą. D.Panka įrodė savo gebėjimus ir dabar skabo saldžius savo pasiekimų vaisius.

Praėjus vos porai savaičių po pergalės Bahamose, kur ir vyko PCA, lenko žvaigždė sužibo Europos pokerio turo (EPT) Dovilio etape, kur jis, įveikęs 96 varžovus, pergalę šventė 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ turnyre. Profesionalo pasiekimai neliko neįvertinti ir artėjant EPT Vienos etapui. Jis sulaukė netikėto bet labai malonaus pasiūlymo. EPT organizatoriai, kompanija „PokerStars“, pasiūlė jam pasirašyti laikiną rėmimo sutartį. Sutartis skirta trims artimiausiems EPT etapams, pirmasis kurių, jau kovo 19-29 dienomis vyks Vienoje.

„Du pastarieji mėnesiai, man atrodo tarsi sapnas. Metų pradžioje iš niekam nežinomo internetinio pokerio vaikio tapau vieno svarbiausių pokerio turnyrų čempionu. Vėliau varžiausi su ryškiausiomis žvaigždėmis aukštos įpirkos turnyre ir vėl švenčiau pergalę. O dabar sulaukiau pasiūlymo iš didžiausios ir patikimiausios pokerio korporacijos pasaulyje. Atstovauti „PokerStars“ vardui man reiškia neįtikėtinai daug, suprantu, kad tai ne tik garbė, bet ir atsakomybė, tad tolimesnėms EPT kovoms ruošiuosi itin atsakingai. Dabar galiu tik tikėtis, kad pasirodysiu pakankamai gerai ir ką tik prasidėjusi mano ir „PokerStars“ šeimos draugystė tęsis ilgai ir sėkmingai“, – sakė D.Panka.

Primename, kad svarbiausius EPT Vienos etapo turnyrus tiesiogiai stebėti galėsite ir mūsų rubrikos eteryje. Lietuviškai įgarsintos vaizdo transliacijos iš Austrijos sostinės startuos nuo kovo 23 dienos, kuomet stebėsime „Eureka“ pokerio turo finalą. Vėlesnėmis dienomis vaizdo transliacijų metu seksime įvykius prie EPT pagrindinio turnyro stalų. Likite su mumis ir nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius