Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 18

„Betsafe Žvejo iššūkio“ čempionu karūnuotas Aleksandras Voišnis

Praėjusį savaitgalį Vilniuje sužaistos paskutinės partijos „Betsafe Žvejo iššūkio“ festivalyje. Pagrindinio turnyro didžiuosius prizus pasidalino Aleksandras Voišnis ir Algirdas Saveikis, o „8-max Deepstack“ kovoje nepralenkiamas buvo Tomas Jozonis. 
„Betsafe Žvejo iššūkio“ finalas
„Betsafe Žvejo iššūkio“ finalas

200 eurų įpirkos pagrindiniame „Žvejo iššūkio turnyre“ šį kartą pasirodymą surengė 311 žaidėjų, 35 kurių finišavo pelnydami bent minimalius prizus. Tuo tarpu į lemtingą kovą dėl prizinio fondo liūto dalies šeštadienį grįžo 10 ištvermingiausiųjų.

Žetonų lyderio pozicijoje finalą pradėjo Lietuvos pokerio čempionas Povilas Jakutis, bet kova finišo tiesiojoje jam nesusiklostė taip kaip norėjosi ir apleidęs lyderio poziciją jis finišą krito ketvirtas. Lemtingoje akistatoje kortas sukryžiavo pokerio profesionalai Aleksandras Voišnis ir Algirdas Saveikis. Reikia pabrėžti, kad pastarasis prie finalinio stalo atsinešė antrą mažiausią žetonų krūvelę, tačiau tai jam nesutrukdė pademonstruoti antrą geriausią rezultatą.

Trečioje vietoje suklupus Dainiui Pociukoniui, A.Voišnis ir A.Saveikis nusprendė dalintis prizinį fondą. Dalybų metu trigubą žetonų pranašumą turėjo A.Voišnis, taigi jam atiteko aiškiai didžiausias prizas nuo prizinio fondo – 11 000 eurų. A.Saveikiui dalybose buvo atseikėti 8 940 eurų.

Tęsiant kovą dėl taurės A.Saveikiui šyptelėjo laimė ir jis, pagavęs keturias vienodas kortas su 9♦9♥ pasidvigubino prieš A.Voišnio Q♣Q♠, vis tik tolesniuose padalinimuose Fortūna buvo A.Voišnio pusėje. Paskutinėje partijoje A.Saveikis visus žetonus į banką sudėjo flope pagavęs damų porą su Q♦4♥, tačiau A.Voišnis atvertė valetų setą ir jau po turno laimėtojas buvo aiškus.

„Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro finalo rezultatai:

1. Aleksandras Voišnis – €11,000;
2. Algirdas Saveikis – €8,940;
3. Dainius Pociukonis – €5,650;
4. Povilas Jakutis – €4,425;
5. Algirdas Karalius – €3,300;
6. Valdemaras Klasauskas – €2,460;
7. Andrius Jonuškis – €2,015;
8. Saulius Bučius – €1,570;
9. Gytis Varžgalis – €1,290;
10. Romanas Zemelovas – €1,060;

Kviečiame peržiūrėti „Betsafe Žvejo iššūkio“ finalo fotogaleriją.



Festivalio organizatoriai „Betsafe“ žaidėjams pasiūlė varžytis ir 400 eurų įpirkos „8-max Deepstack“ kovoje. Turnyre žaidėjai paklojo 43 įpirkas, o 6 jų pelnė prizus. Aukštesnės įpirkos kovoje varžėsi ir nemaža dalis Lietuvos pokerio elito. Pergalės šampanu šiame turnyre laistėsi Tomas Jozonis (5 300 eurų), kuris lemtingoje akistatoje įveikė „Olympic“ pokerio klubo vilką Borisą Šmuškevičių (3 530 eurų). Bronziniu prizu džiaugėsi Liutauras Armanavičius (2 550 eurų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius