Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 02

Britų pokerio veteranas Dave'as „Devilfish“ Ulliottas kovoja su vėžiu

Praėjusį savaitgalį pasaulio pokerio bendruomenę pasiekė neramios žinios. Didžiosios Britanijos pokerio legenda Dave'as „Devilfishas“ Ulliottas savo namuose Hule palaikomas artimųjų kovoja su pavojinga liga – storosios žarnos vėžiu.
Dave'as „Devilfishas“ Ulliottas
Dave'as „Devilfishas“ Ulliottas / PokerStars.net
Temos: 1 Pokeris

Paskutinįsyk D. Ulliottas dalyvavo gyvuose turnyruose Pasaulio pokerio serijos (WSOP) festivalyje, praėjusią vasarą vykusiame Las Vegase. Pokerio legendai artimi šaltiniai žiniasklaidos atstovus informavo, kad „Devilfish“ nuotaika nebloga ir jis su liga kovoja savo namuose. Tiesa, jo tiksli būklė ir sveikatos prognozės lieka neaiškios.

D. Ulliottas 1997-aisiais iškovojo auksinę WSOP apyrankę, o 2003-aisiais – ir Pasaulio pokerio turo (WPT) čempiono titulą, kai epinėje dvikovoje įveikė pokerio superžvaigždę Philą Ivey. Balandį 62 gimtadienį švęsiantis pokerio meistras gyvuose turnyruose yra laimėjęs virš 6 milijonų JAV dolerių. Prie pokerio stalų jis nekartą kovojo ir su lietuviu Antanu Guoga – jie kartu dalyvavo daugelyje pokerio TV šou.

Žaidimo veterano artimieji kreipėsi į pokerio žiniakslaidą ir gerbėjus, prašydami gerbti ligonio privatumą ir neplatinti nepatvirtintų žinių apie „Devilfish“ sveikatą. Šeštadienį pokerio medijoje pasirodė informacija, kad D. Ulliottas guli Hulo miesto ligoninėje ir jo būklė yra kritinė, tačiau artimieji tokią informaciją paneigė.

Pokerio klubo „Dusk Till Dawn“ savininkas Robas Yongas aplankė veteraną jo namuose. „Pirmąsyk man užsukus jis miegojo. Luktelėjau porą valandų ir nutariau jo nevarginti, tačiau pakeliui namo sulaukiau žinių, kad D. Ulliotas prabudo. Jis nesirinkdamas žodžių liepė man nešti savo subinę atgal! Grįžau į Hulą ir “Devilfishas„ linksmino mus iki 5 ryto, grodamas pianinu ir gitara. Jis jaučiasi gerai artimųjų apsupty ir labai dėkoja visiems už palaikymą“, – papasakojo R. Yongas.

Žinioms apie D. Ulliotto sveikatos problemas pasirodžius žiniasklaidoje tūkstančiai pokerio žaidėjų linkėjo britų veteranui pasveikti. Kita pokerio legenda Doyle Brunsonas net išsakė mintį, kad „Devilfish“ nuopelnai žaidimui yra milžiniški, tad jam nieko nelaukiant turėtų būti suteikta vieta Pokerio šlovės galerijoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius