Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 30

Danielis Negreanu skabo sunkaus darbo vaisius – 2013 metais jis buvo nepralenkiamas

Dar praėjusį lapkritį „PokerStars Pro“ rinktinės ambasadorius Danielis Negreanu buvo pripažintas Pasaulio pokerio serijos (WSOP) metų žaidėju. Tačiau nuostabius metus patyrusiam pokerio didmeistriui to buvo maža ir dabar jis vieną po kito skina pokerio apdovanojimus.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / onlinemagazine.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dar mažiausiai trys prestižiniai apdovanojimai laukia, kol galės papildyti D.Negreanu trofėjų lentyną. Globalaus Pokerio Indekso (GPI) varžybose dėl metų žaidėjo titulo kanadietis išlaikė trijų vokiečių spaudimą ir triumfavo antroje vietoje palikęs Phillipą Gruissemą. 75 taškų skirtumo daugiau nei pakako, kad pastarasis būtų priverstas pasiduoti.

Šio reitingo šimtuke šviečia ir Lietuvos vėliava. Anaras Alekberovas, kurio pasiekimai gal ir neprilygsta D.Negreanu, tačiau yra tikrai solidūs, užsitikrino sau 92-ąją poziciją šiųmetiniame GPI reitinge.

Tuo tarpu D.Negreanu nepralenkiamas buvo ir „Bluff“ žurnalo vedamame reitinge. Ir šį kartą pagrindinis „PokerStars Pro“ žvaigždės oponentas buvo Ph.Gruissemas, tačiau ir šį sykį D.Negreanu triumfavo.

Dar vieną apdovanojimą D.Negreanu gaus iš žurnalo „CardPlayer“ redakcijos. Solidžia persvara aplenkęs varžovus pokerio superžvaigždė triumfavo ir čia.

Dar visai neseniai D.Negreanu paviešino ir asmeninę besibaigiančių metų statistiką. Apie tai skaitykite čia.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose„Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius