Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 27

Gytis Lažauninkas pradeda labdaringų pokerio transliacijų seriją

Žinomas pokerio profesionalas ir vienas „GEM Staking“ mokyklos įkūrėjų Gytis Lažauninkas jau šįvakar, lapkričio 27d., nuo 19:00 startuoja su pirma pokerio transliacija. Vienas iš tokių transliacijų tikslų – iki Kalėdų surinkti lėšų labdarai.
Gytis Lažauninkas / pokerclubmanagement.com nuotr.
Gytis Lažauninkas / pokerclubmanagement.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Paskutiniu metu Lietuvos pokerio bendruomenė gali džiaugtis įvairių medijos projektų gausa, tarp kurių netrūksta ir žaidimo internete transliacijų. Jau apie mėnesį tuo aktyviai užsiima „StorasSushis“, dažnos „MoeSizlac93“ sesijos, trečiadieniais į eterį jungiasi Aleksandras Rusinovas, o dabar šią kompaniją papildyti nutarė ir Gytis Lažauninkas.

Slapyvardžiu „peledazmogis“ internete žaidžiančio pokerio meistro transliacija iš kitų išsiskirs ne tik labdaringa misija, bet ir aukštesniais žaidimo limitais. G.Lažauninkas paprastai žaidžia turnyrus, kurių įpirkos svyruoja nuo $100 iki $1,000. Vaikinas ne tik ragins transliacijos žiūrovus aukoti labdarai, bet taip pat žada skirti jai ir dalį savo didžiausio laimėjimo, pasiekto transliacijų metu.

„Sveiki, mielieji pokerio entuziastai. Noriu visus pakviesti stebėti mano pokerio streamą. Pastaruoju metu žaidžiu gan retai, kažkaip trūksta ugnelės ir pagalvojau, kad bus smagiau, jei susigalvosiu kokį nors tikslą ir dar prieš auditoriją. O tikslas paprastas – noriu iki švenčių per keletą streamų surinkti pinigų labdarai. Kol kas sunku įvertinti, kiek realu surinkti, bet po pirmų streamų pamėginsiu apibrėžti tikslus – kam konkrečiau skirsiu labdarą. Tai gali būti tiek viena, tiek kelios labdaros organizacijos. Pačią idėją dar tikrai reikia pašlifuoti, nes tiesiog šovė į galvą, bet principas paprastas – streamas geram laikui, su tikslu kažkam prieš šventes padaryti šventę. Streamo metu žiūrovai turės galimybę atlikti donationus, kurie visi keliaus labdarai. Aš pats prie akcijos prisidėsiu skirdamas 5% didžiausio hito, bet minimum €500. Šiam kartui tiek, susitinkam rytoj apie 19:00“, – „Facebooke“ skelbia G.Lažauninkas.

Transliacijos ieškokite pokerio profesionalo asmeninėje „Twitch“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius