-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 23

Klaipėdoje vykusiame 500 eurų įpirkos pokerio turnyre pergalę šventė Vilius Milvydas

Uostamiestyje savaitgalį įvyko „Nesė“ lošimo namų organizuotas 500 eurų „High Roller“ turnyras, kuriame jėgas išmėgino 12 pokerio entuziastų. Galų gale nugalėtojo titulą ir pagrindinį prizą iškovojo Vilius Milvydas.
Vilius Milvydas
Vilius Milvydas / Organizatorių nuotr.

Turnyro dalyviai gavo net po 40 tūkst. žetonų, o lygiai truko trisdešimt minučių. Net šešis lygius buvo galima įsipirkti pakartotinai ir šia galimybe pasinaudojo Aldas Gomas, prieš atsipirkimų pabaigą su tūzu ir valetu įvažiavęs į Juliaus Merkelio tūzo bei karaliaus kombinaciją. Tuo tarpu pirmuoju, praradusiu viltis kovoti dėl prizų, tapo Aleksandras Nagreckis, kurį nokautavo Rimas Bogužas.

Žaidimas gerokai įsibėgėjo 9 žaidėjams sėdus prie finalinio stalo, tačiau iki prizų dar laukė ilgas kelias – 5850 eurų prizinį fondą turėjo išsidalinti trys pajėgiausi žaidėjai. Tarp jų patekti nepavyko internetinio pokerio meistrams J. Merkeliui ir Kęstučiui Šulcui, kurie atitinkamai užėmė 7 ir 6 vietas.

Atrodė, kad burbulo berniuku taps Vilius Milvydas, kai likus 4 žaidėjams jis sustūmė viską su tūzu bei devynake ir gavo atsakymą iš tūzą su valetu laikiusio R. Bogužo. Tačiau Fortūna išgelbėjo V. Milvydą – ant stalo atsivertusios dar dvi devynakės padėjo jam pasidvigubinti. Burbulo fazė truko net dvi valandas, kol taip nenorimą burbulo berniuko titulą gavo dar vienas internetinio pokerio sunkiasvoris Tomas Strelčiūnas.

Trijų žaidėjų kovą masyvaus lyderio pozicijoje pradėjo V. Milvydas, prieš kurį stovėjo apie 80% visų žetonų. Jau pačioje pirmoje partijoje po burbulo sprogimo visi trys žaidėjai sudėjo visus žetonus į banką. Šioks toks favoritas buvo Pavelas Plotnikovas, kuris laikė dešimtakes. V. Milvydas atvertė karalių ir valetą, o R. Bogužas laikė širdžių tūzą ir šešakę. Būtent atsivertęs tūzas padėjo R. Bogužui beveik pasitrigubinti iki maždaug 34 privalomųjų statymų, o mažiausiai žetonų turėjęs P. Plotnikovas buvo priverstas tenkintis bronza ir 1150 eurų prizu.

Finalinė dvikova taip pat truko lygiai vieną partiją. Penkakes radęs R. Bogužas sustūmė viską, o vis dar gerokai daugiau žetonų turėjęs V. Milvydas atsakė su tūzu ir aštuonake. Jau flope atsivertęs tūzas atsakė į visus klausimus – nugaletojo titulą, taurę ir pagrindinį 3000 eurų prizą pelnė V. Milvydas. Antros vietos laimėtojas R. Bogužas laimėjo 1700 eurų prizą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius