Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 27

„KnockOut“ serijos atidaryme – rekordinė minia ir trenerio triumfas

Savo organizuojamą pirmąją Lietuvoje „KnockOut“ pokerio turnyrų seriją „PokerioMokykla.com“ portalo kolektyvas pradėjo nedraugiškai. Pirmame festivalio turnyre pergalę šventė šios mokyklos treneris Marius Abelkis.
Įžanginio "KnockOut" festivalio turnyro prizininkai / organizatorių nuotr.
Įžanginio "KnockOut" festivalio turnyro prizininkai / organizatorių nuotr.

„Olympic Casino Lietuva“ Vilniuje vykstantį „KnockOut“ festivalį atidarė 77 eurų įpirkos turnyras, kur už išmestu oponentus žaidėjai pelnydavo po 20 eurų premiją. Susidomėjimas nustebino net ir pačius organizatorius – sudalyvauti pirmame mūšyje panoro 94 žaidėjų, kurie viso sumokėjo net 107 įpirkas, o buvo dar ir nepatekusių iš laukiančiųjų sąrašo.

Turnyro dalyviai medžiojo ir keturis „PokerioMokykla.com“ trenerius, už kuriuos buvo skiriamos dvigubos premijos. Į tokį taikiklį pateko ir vienas mokyklos įkūrėjų Zigmas Pekarskas, kuriam padidintas oponentų dėmesys sutrukdė prasibrauti tarp prizininkų.

Net atėmus premijas už žaidėjų galvas priziniame fonde vis tiek atsidūrė virš 5 tūkstančių eurų ir jį išsidalino 10 pajėgiausių varžybų dalyvių. Tarp jų prasibrovė ir tarptautinių turnyrų patirties paskutinių metu pasisėmę pokerio meistrai Dominykas Mikolaitis bei Mindaugas Kriaučiūnas, kuriam atiteko bronza.

Na, o turnyrą vainikavo simbolinė dvikova – mokinys prie mokytoją. Čia susitiko „PokerioMokykla.com“ treneris Marius Abelkis bei vienas jo mokinių Mindaugas Jonaitis. Vyrai sutarė padalinti prizinį fondą lygiomis dalimis, o dvikovą dėl titulo ir garbės iškovojo M. Albeikis.

€77 „KnockOut“ prizininkai:
1. Marius Abelkis – €1,327
2. Mindaugas Jonaitis – €1,327
3. Mindaugas Kriaučiūnas – €723
4. Gediminas Gefenas – €525
5. Dominykas Mikolaitis – €348
6. Anatolijus Jevtejevas – €278
7. Eimantas Vaičius – €215
8. Vasilijus Babincevas – €188
9. Lukas Rudaitis – €168
10. Ričardas Lukauskas – €150.

„KnockOut“ serija bus pratęsta šįvakar, kai 18:00 prasidės 110 eurų įpirkos „Turbo KnockOut“ kova. Čia už nokautus bus skiriamos 25 eurų premijos. Turnyre dalyvaus ir „PokerioMokykla.com“ vadovai Z. Pekarskas bei Gytis Lažauninkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius