-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 18

Laurynas Levinskas EPT ringe iškovojo pergalę ir beveik 200 tūkst. litų prizą

Laurynas Levinskas sužibėjo Europos pokerio turo (EPT) ringe Prahoje. Vaikinas iškovojo pergalę šalutiniame 2 150 eurų įpirkos turnyre ir savo pokerio kapitalą papildė beveik 200 tūkst. litų suma.
EPT šalutinio turnyro laimėtojas Laurynas Levinskas
EPT šalutinio turnyro laimėtojas Laurynas Levinskas / PokerStars.net nuotr. / PokerStars.net nuotr.

2 200 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio galvų medžioklės turnyre Prahoje užsiregistravo 268 pokerio entuziastai. Tarp jų startavo ir kaunietis L.Levinskas. Kova mūsiškiui klostėsi sėkmingai ir po kurio laiko jo „Facebook“ puslapyje perskaitėme: „Esu beveik tikras, kad šiuo metu pirmauju 2 000 eurų įpirkos kovoje, kuris vyksta EPT ringe Prahoje“.

Pasidomėję sužinojome, kad dar turnyro pradžioje L.Levinskas kovojo prie vieno stalo su „PokerStars Pro“ komandos nariu Johnny Loddenu ir EPT 8 sezono Metų žaidėjo titulo laimėtoju Ondrejumi Vinklareku. Profesionalų kompanija mūsiškio nesuglumino ir jis sėkmingai nusigavo iki pat finalinio turnyro stalo, kur startavo kaip antros pagal dydį žetonų krūvelės savininkas. 

Finalinė kova tautiečiui klostėsi puikiai ir jos metu iš kelio asmeniškai pašalinęs dar porą varžovų L.Levinskas pasiekė lemtingą dvikovą. Akistatos pradžioje kaunietis turėjo ryškią žetonų persvarą, kurią išnaudojo sėkmingai ir netrukus virš galvos iškėlė EPT trofėjų.

Už puikų pasirodymą L.Levinsko sąskaitą papildė 48 400 eurų prizas. Papildomi 9 000 eurų vaikinui atiteko už į nokautą pasiūstus oponentus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius