Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2020 08 31

Lietuviai WSOP pelnė dar vieną apyrankę ir virš $500 tūkstančių

Šiemet internete vykstančioje Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) įspūdingus pasirodymus tęsia Lietuvos pokerio meistrai. Praėjusią naktį Gediminas Uselis tapo jau antru lietuviu, šiemet pelniusiu prestižinę pergalę, o viso mūsiškiai per savaitgalį WSOP finaluose laimėjo virš pusės milijono JAV dolerių.
Gediminas Uselis / organizatorių nuotr.
Gediminas Uselis / organizatorių nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Gediminas Uselis nesustabdomas buvo $400 įpirkos "Forty Stack" pavadintame WSOP turnyre. Pergalė lietuviui taip pat pelnė virš $200 tūkstančių bei WSOP Europoje pakuotę.

Apie šį įspūdingą rezultatą ir kitus mūsiškių prizus plačiau skaitykite čia. Paulius Plaušinaitis taip pat virš $200 tūkstančių laimėjo iki finalo nužengęs "$25K Poker Players Championship" mūšyje, o Laurynas Levinskas liko penktas $1,500 įpirkos banko limito Omaha pokerio varžybose.

Primename, kad pirmąją WSOP apyrankę Lietuvai prieš mėnesį iškovojo Vladas Burneikis, o prie finalinių stalų lankėsi ir dar apie tuziną mūsiškių, kurių ne vienas pasižymėjo šešiaženkliais prizais. Viso tautiečių laimėjimai WSOP arenose šiemet jau viršija $1,5 milijono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius