-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 05 22

Lietuvos internetinio pokerio čempionato laimėtojams – unikalūs trofėjai

Vakar „Betsafe“ kambaryje prasidėjo Lietuvos internetinio pokerio čempionatas (LIPČ). Šventę sudaro 15 įvairių pokerio atmainų turnyrų ir kiekvieno jų čempionas be piniginio prizo dar pelnys ir unikalų LIPČ trofėjų.
Betsafe Lietuvos internetinio pokerio čempionatas / organizatorių nuotr.
Betsafe Lietuvos internetinio pokerio čempionatas / organizatorių nuotr.

LIPČ seriją atidarė gegužės 21 d. vykęs Tautos čempiono turnyras. 5 eurų įpirką į jį viso paklojo 232 žaidėjai, o po beveik 5 valandų kovos ant nugalėtojo pakylos užlipo slapyvardį „Solidreg“ pasirinkęs tautietis, kuriam ši pergalė leido įpirką padauginti daugiau nei 50 kartų – jo sąskaitą papildė 267 eurų prizas.

Be piniginio prizo ir čempiono titulo „Solidreg“ taip pat atiteks ir vienas iš 15 LIPČ trofėjų – unikali stiklinė taurė, kurią jam įteiks „Pokeriomokykla.com“ atstovai. Analogiškas taures pelnys ir kitų 14 LIPČ turnyrų laimėtojai, o pats įspūdingiausias trofėjus laukia gegužės 28 d. vyksiančio LIPČ pagrindinio turnyro nugalėtojo.

Šįvakar pokerio entuziastų laukia dar du įpirkos LIPČ turnyrai, ipirkos į kiekvieną kurių sieks po 20 eurų, o priziniuose fonduose – garantuota bent po 1000 eurų. Tačiau skirsis žaidžiamo pokerio rūšys. 19:00 prasidės keturviečių stalų beribio Holdem (NLHE) kova, o valanda vėliau jėgas išmėgins banko limito Omaha (PLO) pokerio specialistai.

Visus LIPČ turnyrus galite ne tik žaisti, bet ir stebėti, kaip tai daro „Pokeriomokykla.com“ treneriai. Nuorodas į tiesiogines transliacijas prasidėjus turnyrams rasite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Lietuvos čempionatas „Betsafe“ kambaryje vyks visą savaitę iki gegužės 29 dienos. Visą serijos turnyrų tvarkaraštį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius