-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 05

Nuo plėšikų nukentėjusią pokerio žvaigždę Theo Jorgenseną šokiravo žurnalistai

„PokerStars Pro“ komandos nariui ir danui Theo Jorgensenui – išties sunkus metas. Vos kiek daugiau nei prieš pusantros paros jam teko išgyventi košmarišką apiplėšimą savo namuose, kurio metu jis buvo sužeistas trimis šūviais į koją, o dabar pokerio meistras ir jo šeima kenčia nuo perdėto žiniasklaidos dėmesio.
Theo Jorgensenas / PokerStarsBlog.com nuotr
Theo Jorgensenas / PokerStarsBlog.com nuotr
Temos: 1 Pokeris

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

„36 valandas buvau priverstas kęsti žiniasklaidos atstovus, lipančius man ant galvos. Galų gale tai baigėsi“, – taip situaciją savo „Facebook“ profilyje komentavo T.Jorgensenas, reaguodamas į milžinišką trijų didžiųjų Danijos televizijos kanalų susidomėjimą jo namų apiplėšimu.

Tačiau atsidūsti su palengvėjimu buvo kiek ankstoką. Netrukus nustebęs ir pasipiktinęs pokerio profesionalas išplatino tokią žinutę: „Rodydami siužetą apie apiplėšimą, kurį išgyveno mano šeima, žurnalistai nesikuklino dalyti patarimu, kaip tokiems kaip aš apsaugoti savo artimuosius. Pasak jų aš turėjau pasirūpinti savo adreso slaptumu, specialiu koduotu telefono numeriu ir panašiais dalykais. Tačiau keisčiausia tai, kad savo reportažą jie iliustravo stambaus plano vaizdais kuriuose rodomas mano namas. Iš oro filmuotame reportaže puikiai matosi paplūdimio kelias, vedantis į mano namą, ir net mano žmonos automobilis su aiškiai matomu registracijos numeriu“, – stebėjosi ir piktinosi „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė.

Tokius žurnalistų veiksmus T.Jorgensenas įvertino kaip „porą papildomų šūvių į kitą koją“.

Primename, kad pirmadienį į danų pokerio žvaigždės namus įsiveržė trys kaukėti vyrai, kurie reikalaudami atiduoti pinigus tris kartus šovė į T.Jorgenseno koją. Policijai įtariamųjų sulaikyti kol kas nepavyksta.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius