-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 09

Pasaulio pokerio ture Airijoje triumfavo Davidas Shallow, jis susižėrė 222 tūkstančius eurų

Nors pagrindinis pokerio bendruomenės dėmesys šiuo metu nukreiptas į Bahamose vykstantį „PokerStars Karibų nuotykį“, tai ne vienintelis didelis turnyras, vykęs šį savaitgalį. Airijoje finišavo Pasaulio pokerio turo WPT etapas ir jo nugalėtoju tapo anglas Davidas Shallow.
Davidas Shallow
Davidas Shallow / pokernews.com nuotr

Ketvirtadienį 338 žaidėjai sumokėjo po pustrečio tūkstančio eurų turnyro įpirką ir po keturių dienų kovos turnyro nugalėtoju tapo žaidėjas, prie finalinio stalo atsinešęs daugiausia žetonų. Pagal planus finalinis stalas turėjo būti šešiavietis, tačiau likus 7 žaidėjams prie dviejų stalų vienu metu turnyrą baigė Stevenas Moreau ir Shaunas Conningas, tad į lemiamą kovą sekmadienį grįžo tik penki žaidėjai.

Finalinio stalo kova buvo išties trumpa – nugalėtojui išaiškinti užteko vos trijų valandų. D.Shallow prie finalinio stalo atsinešė daugiau nei 6 milijonus žetonų, kai artimiausias persekiotojas Steve’as Wattsas turėjo tik 1,6 milijono.

D.Shallow pradžioje padvigubino porą oponentų, tuo tarpu S.Wattsas pirmasis pasitraukė iš kovos. Jam už 5 vietą atiteko daugiau nei 39 tūkst. eurų. Kovos startas geriausiai sekėsi S.Wattsą pašalinusiam Ronanui Gilliganui, kuris sugebėjo priartėti prie lyderio.

Ketvirtą vietą ir 52 600 eurų pelnė Patrikas Vestlinas, o tuomet didžiausiame turnyro banke D.Shallow įveikė R.Gilliganą. Pastarajam trečia vieta garantavo 74 tūkst. eurų, o D.Shallow į lemiamą dvikovą stojo su beveik 3 kartus daugiau žetonų už Charlesą Chattha. Kova neužsitęsė. Ch.Chatthai atiteko sidabras ir 111 tūkst. eurų, tuo tarpu Davidas Shallow kartu su nugalėtojo trofėjumi iškovojo dvigubai didesnę sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius