Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 10

Paskutinė galimybė išbandyti „Žvejo iššūkio“ mūšio lauką

Didžiausio Lietuvoje pokerio turnyro „Betsafe Žvejo Iššūkis“ mūšio lauke – paskutinis šansas išbandyti savo jėgas. Pirmose keturiose startinėse dienose jau pasirodė beveik 200 žaidėjų. Šiandien vyks du paskutiniai startiniai skrydžiai bei neeilinis vakarėlis su linksmaisiais Radistais.
Nendrės Žilinskaitės nuotr.
Nendrės Žilinskaitės nuotr.

Pirmosios keturios startinės 200 eurų įpirkos „Žvejo Iššūkio“ turnyro dienos buvo išties įtemptos. 1A, 1B, 1C ir 1D dienose pasirodymą surengė 195 žaidėjai, o 45 jų pasiekė pirmuosius finišus ir tęs kovą dėl prizų. Tarp startinį jaudulį įveikusių žaidėjų savo vardus jau įrašė ir puikiai Lietuvos pokerio bendruomenei pažįstami žaidėjai: Ričardas Vymeris (71 600 žetonų), Algirdas Saveikis (77 300 žetonų), Povilas Jakutis (133 500 žetonų) ir žetonų lyderio poziciją užsiėmęs pokerio mokyklos pokeriomokykla.com treneris Paulius Žulonas (163 600 žetonų).

Sekmadienį, rugsėjo 10 dieną, „Olympic“ pokerio klube bus sužaistos 1E ir 1F dienos. 1E mūšis jau prasidėjo nuo 11 ryto, bet vėlyva registracija liks atvira net apie keturias žaidimo valandas. O 20 val. prasidės 1F mūšis, kur žaidėjai turės paskutinįjį šansą prasibrauti į tolimesnes dienas.

Be to 19:00 įvyks ir smagus vakarėlis, kur žaidėjai galės pasivaišinti nemokamais užkandžiais bei gėrimais ir gerai praleisti laiką su linksmuoju Radistų duetu. Beje, Rolandas Mackevičius išsyk po vakarėlio pats sės prie „Betsafe Žvejo iššūkio“ stalo ir išmėgins jėgas 1F dienoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius