Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 10 07

Paskutiniai didžiausio pokerio turnyro atrankų finalai – jau šįvakar

Didžiausia Lietuvoje gyvo pokerio fiesta Vilniuje karaliaus spalio 8-19 dienomis ir šįvakar įvyks paskutinieji interneto atrankų finalai, kuriuose bus išdalinti dar mažiausiai devyni €220 festivalio bilietai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Didžiausias Lietuvos gyvo pokerio festivalis startuoja jau rytoj, spalio 8-ąją ir Vilniaus „Olympic Casino“ pokerio klube vyks kasdien iki pat spalio 19 dienos. Pilną jo tvarkaraštį rasite čia.

Kaip visuomet, daugiausiai dėmesio sulaukia €100,000 prizinio fondo garantiją turintis €220 įpirkos pagrindinis turnyras. Iki jo starto spalio 9-ąją likus dar 2 dienoms į šį mūšį jau užsiregistravo virš 350 pokerio entuziastų, tad skaičiai suteikia vilčių, kad ir šiemet festivalis gerins savo paties anksčiau nustatytus Lietuvos pokerio rekordus.

Interneto atrankiniuose turnyruose €220 festivalio bilietus jau iškovojo 147 žaidėjai, o šįvakar paskutiniuosiuose finaluose paaiškės dar bent 9 tokių bilietų savininkai.

21:00 prasidės „€10 Rebuy“ atrankų finalas, kuriame garantuoti šeši €220 vertės bilietai, o 22:00 startuos „€25 Freezeout“ finalas su dar trijų bilietų garantija. Abiejų finalų vėlyva registracija atvira bus po 90 minučių nuo starto.

Į atrankų finalus dar galite patekti ir per mažesnius satelitus. 19:00 startuoja „€1 Rebuy“ atranka, kurioje garantuoti 4 bilietai į „€10 Rebuy“ finalą, o dar vienas toks pats bilietas bus pridėtas papildomai pasiekus garantiją. Tuo tarpu 20:00 startuos „€4 Freezeout“ satelitas, kur bent 2 žaidėjai pelnys vietas „€25 Freezeout“ atrankų finale.

Nors šio vakaro finalai – paskutinis šansas internete pakovoti dėl vietų festivalio pagrindiniame turnyre, visgi veiksmas internete tęsis ir toliau. Kasdien (taip pat ir šiandien) 19:30 prasideda „€2 Rebuy High Roller“ satelitai. Kiekviename jų kovojama bent dėl 4 bilietį į sekmadienį, spalio 11-ąją, įvyksiantį „€1,100 High Roller“ atrankų finalą, kuriame garantuoti du €1,100 bilietai brangiausiame Lietuvos pokerio turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius