-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 30

Paviešintas vaizdo įrašas, kuriame lietuvis laimi 160 tūkstančių JAV dolerių pokerio turnyre

Vos prieš kiek daugiau nei 24 valandas „PokerStars“ finišavo festivalio „MicroMillions“ pagrindinis turnyras. Ant aukščiausios nugalėtojų pakylos pakopos vietą užsiėmęs lietuvis tuomet pasipuošė penktojo „MicroMillions“ sezono čempiono regalijomis, o sąskaitą papildė prizu viršijančiu 417 000 litų. Kaip viskas vyko prie finalinio šio mūšio stalo kviečiame žiūrėti angliškai įgarsintame vaizdo įraše.
Vaizdo įrašo stop kadras
Vaizdo įrašo stop kadras

Kodėl 22 dolerių įpirkos „MicroMillions“ pagrindiniame turnyre nevyko prizinio fondo dalybos, kaip kad įprasta tokio dydžio kovoms? Kas prie finalinio renginio stalo demonstravo aukščiausio lygio žaidimą, o kam šypsojosi Fortūna?

Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus, kurie lydi įspūdingą lietuvio slapyvardžiu „stygher“ pergalę žemų įpirko festivalio „MicroMillions“ ringe, sužinosite peržiūrėję video įrašą, kurį jums paruošė „PokerStars.tv“ žurnalistai. 

Primename, kad už šią pergalę lietuvio pokerio kapitalą papildė svaiginanti 160 726 dolerių suma. Išsamią apžvalgą apie tai rasite čia.

Linkime malonios peržiūros

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius