-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 15

Penkios pokeriui neabejingos muzikos žvaigždės

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad pokeris ir muzika neturi nieko bendro. Visgi, šis proto sportas populiarus tarp garsenybių – tame tarpe ir muzikantų. Nutarėme pasidomėti, kokios penkios muzikos žvaigždės galėtų rimtai pakovoti už save prie pokerio stalo.
Macy Grey / celebrity-poker-player.blogspot.com nuotr.
Macy Grey / celebrity-poker-player.blogspot.com nuotr.
Temos: 2 Coolio Pokeris

Reikia pripažinti, kad pokeris, nėra labiausiai muzikantų mylima tema dainoms. Tačiau keletas pavyzdžių vis tik yra. Lady Gagos superhitas „Poker Face“ ar kantri stiliaus muzikos ikonos Kenny Rogerso daina „The Gambler“ ne kartą skambėjo ne vien pokerio mylėtojų, bet ir niekuo su pokeriu nesusijusių melomanų grotuvuose. Tačiau dar retesnis reiškinys muzikantai-pokerio žaidėjai. Tad vis tik, kurios penkios muzikos žvaigždės pretenduoja ne vien į savo srities specialistų, bet ir pokerio meistrų statusus?

Tam, kad išsiaiškintume, kurios muzikos žvaigždės demonstruoja geriausią žaidimą, į pagalbą pasitelkėme populiarų JAV TV šou „Celebrity Poker Showdown“. Šiame šou pasirodymus surengė  ne vieną muzikos žvaigždė, o tie kuriems pavyko laimėti prieš kolegas, neliko neapdovanoti ir nepagerbti.

Praeityje labai garsios vaikinų grupės „'N Sync“ narys Joey Fatone jau baigė savo muzikinę karjerą, tačiau jo gyvenime atsirado nauja aistra – pokeris. Vyriškis ne sykį yra dalyvavęs „Celebrity Poker Showdown“ laidose, ir jų metu yra iškovojęs ir keletą prizų. Nors gyvo pokerio turnyrų suvestinėse J.Fatone pavardė nežiba, muzikantas gan sėkmingai žaisdavo internete.

Roko grupė „Creed“ dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje visame pasaulyje pardavė per 28 milijonus savo albumų kopijų. Grupei išsiskirsčius, jos vokalistas Scottas Stappas bandė pradėti solo karjerą, tačiau tokiems planams subliuškus, ex-muzikantas ėmėsi pokerio. „Creed“ vokalistas taip pat ne syki pasirodė šou „Celebrity Poker Showdown“ projekte, kur irgi neliko be rezultatų.

Unikalaus balso savininkė Macy Grey – dar viena muzikantė, kuri neatsisako pažaisti pokerio vos pasitaikius progai. Superhito „I Try“ atlikėja dažnai pastebima labdaringuose pokerio turnyruose. Be to ji dalyvavo ir minėtame pokerio šou, kurio metu nukeliavo iki finalinės dvikovos, bet ten turėjo pripažinti serialo „Mentalistas“ žvaigždės Robino Tunney pranašumą.

Reperio „Coolio“ pseudonimas puikiai pažįstamas ne vien šio muzikos stiliaus gerbėjams. Jo superhitas „Gangsta's Paradise“ daug metų buvo grojamiausių dainų sąrašuose viso pasaulio radijo stotyse. Reperis taip pat neabejingas pokeriui. Ne sykį „Coolio“ dalyvavo ir „Celebrity Poker Showdown“ filmavimuose, kur neliko be rezultatų. Įdomus faktas po „Coolio“ slapyvardžiu besislepiantis Artis Levi Ivey Jr. yra geriausiu pokerio žaidėju pasaulyje tituluojamo Philo Ivey bendrapavardis.

Meat Loaf“ slapyvardžiu save vadinantis atlikėjas Marvinas Lee Aday, taip pat neslepia savo aistros pokeriui. Šios garsenybės pokerio laimėjimų saraše netgi yra keletas rezultatų iš gyvų pokerio turnyrų. Be to jis pademonstravo, kad sugeba žaisti ir „Celebrity Poker Showdown“ metu. Dainos „I Would Do Anything for Love“ atlikėjas yra dalyvavęs ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) mūšiuose.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius