-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 19

Philo Galfondo atvirumas: ko nežinojote apie pokerio žvaigždes?

Pokerio profesionalas Philas Galfondas prieš keletą dienų ryžosi sudalyvauti virtualiame klausimų ir atsakymų maratone. Jis pasakojo savo gerbėjams tai, kas jiems rūpi labiausiai. Tačiau šmaikščiu būdu pasižyminčios pokerio žvaigždės atsakymai, kartais būdavo nevisai tokie, kokių tikėjosi klausiantieji.
Philas Galfondas
Philas Galfondas / pokerstarsblog.com nuotr.

Pasižadėjęs būti atviras ir nuoširdus Ph.Galfondas plušo atsakinėdamas į gerbėjų klausimus. Daugelis jų, be abejonės, buvo apie pokerį ir žaidimo strategiją. Tačiau vienas smalsuolis sulaukė, kiek kitokio atsakymo nei tikėjosi.

„Sveikas, Philai, myliu banko limito Omaha pokerį ir manau, kad tu esi geriausias šių žaidimų ringe. Linkiu sėkmės tęsiant puikius pasirodymus. Tačiau turiu klausimą apie keletą žaidėjų, kurių iki šiol neperprantu. Tikiuosi galėsi pagelbėti. Šie žaidėjai: 1) Tu pats, 2) “Isildur1„, 3) “Durrrr„, 4) “Ben86„. Dėkui už atsakymą“, – rašė vienas iš interneto smalsuoliu.

Visi įvardyti žaidėjai, neabejotinai yra pokerio superžvaigždės, savo karjerose iškovoję milijonus dolerių, tad Ph.Galfondas atsakydamas į šį klausimą buvo kiek įmanoma nuoširdus ir atskleidė visas kortas: Ačiū už klausimą žmogau. Taigi dalykai, kurių tu dar nežinai apie šiuos žaidėjus:

„Aš: Nelabai ką sugalvojau, tad pasiklausiau savo merginos, ji sakė, kad turiu puikų užpakaliuką.

“Isildur1„: Jį dažniausiai rasi namie, žaidžiantį aukščiausių statymų pokerio žaidimus internete, kramsnojantį “Pringles„ ir geriantį obuolių sultis. Taip pat vaikis turi milžinišką kino kolekciją, kurios didžiąją dalį sudaro komedijos.

“Durrrr„: Sykį, mums einant į boulingą, jis bandė išvengti eilės įbrukdamas personalui 100 dolerių arbatpinigių, tačiau planas nepavyko, nes jis sumaišė kupiūras ir vietoje šimtinės padavė 1 dolerio banknotą. Be to, “Durrrr„ telefone visuomet rasi bent 100 neperskaitytų sms žinučių ir neišklausytų balso pranešimų.

“Ben86„: Tai vienintelis pokerio profesionalas, kuris nuoširdžiai nuvertina savo sugebėjimus. Be to, jis puikus “SatrCraft„ žaidėjas“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius