-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 02

Philo Hellmutho šou WPT Vienos etape

Philas Hellmuthas garsėja ne tik pokerio rekordais, tačiau ir pomėgiu į didžiuosius pokerio festivalius atvykti stilingai. Teatralizuoti pokerio žvaigždės pasirodymai jau ne kartą patraukė spaudos dėmesį Pasaulio pokerio serijos (WSOP) metu. Šį kartą amerikietis nedidelį šou surengė Vienoje.
Philas Hellmuthas surengė šou WPT Vienos etape
Philas Hellmuthas surengė šou WPT Vienos etape / WSOP nuotr.

Įspūdingas Ph.Hellmutho žengimas į WPT Vienos etapo ringą nepadėjo jam kovoje. Pokerio superžvaigždė suklupo dar pirmosios dienos metu. Tačiau niekas nenuginčys, kad tai kaip jis žengė į ringą tikrai dėmesio vertas vaizdelis.

Internete išplito WPT organizatorių filmuota medžiaga, kaip 13 WSOP auksinių apyrankių savininkas pasipuošęs tradiciniu Venecijos festivalio kostiumu pasirodė turnyro salėje ir užėmė savo vietą prie stalo.

Į kazino, kuriame vyko WPT kovos žvaigždė atplaukė gondola. Vos įžengęs į turnyrui skirtą salę, Ph.Hellmutas buvo pasitiktas aplodismentais. „Aš beveik pasiruošęs žaidimui. Vienintelis dalykas, kurio man trūksta – tai taurė šampano mano rankoje“, – prisėdęs prie stalo pareiškė amerikietis. Tai netrukus buvo ištaisyta ir nedelsiant prisistačiusios kaukėtos merginos pavaišino didmeistrį gėrimu.

VIDEO: Philo Hellmutho šou WPT Vienos etape

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius