-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 22

Pirmas „MicroMillions“ savaitgalis Lietuvai padovanojo pirmą čempioną

Šiuo metu „PokerStars“ kambaryje vykstančiame mažų įpirkų turnyrų festivalyje „MicroMillions“ sužaistas pirmasis šventės tvarkaraštyje numatytų varžybų trečdalis ir lietuvių startai buvo tikrai solidūs. Šiąnakt vienas mūsiškis iškovojo „MicroMillions“ titulą ir pelnė 730 įpirkų atitinkantį prizą. Dar keletas mūsiškių aplankė festivalio finalinius stalus.
Interneto pokeris / PokerStarsBlog.com nuotr.
Interneto pokeris / PokerStarsBlog.com nuotr.
Naktį iš liepos 21-osios į 22-ąją „PokerStars“ kambaryje „flaashy“ slapyvardį pasirinkęs tautietis surengė neeilinį pasirodymą 5,50 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų turnyre. Lietuvis buvo nepralenkiamas ir po daugiau nei šešias valandas trukusios kovos pelnė pergalę, „MicroMillions“ titulą ir didžiausią prizą tarp 7 729 šioje kovoje dalyvavusių žaidėjų.

Kaip įprasta dideliuose pokerio turnyruose, lemtingu momentu žaidėjai priėmė sprendimą dalintis prizinį fondą. Šį kartą dalybose dalyvavo 3 pokerio entuziastai. Tuo metu buvęs žetonų lyderio pozicijoje „flaashy“ susižėrė didžiausią prizą – 4 053 dolerius, kiek mažesnius apdovanojimus pelnė oponentai iš Lenkijos ir Australijos. Mūsiškis net ir po dalybų nebuvo nusiteikęs pasiduoti ir po kurio laiko pasidabino nugalėtojui skirtu laurų vainiku.

Dar vienam lietuviui iki pergalės trūko vos vieno žingsnio. 3,30 dolerių įpirkos banko limito Omaha šešiaviečių stalų turnyre užsiregistravo 6 737 šios pokerio rūšies entuziastai ir 900 jų papildė prizininkų gretas. Nuostabų pasirodymą šį kartą surengė ir lietuvis slapyvardžiu „688799“. Tautietis nukeliavo iki finalo, sudalyvavo keturių žaidėjų prizinio fondo dalybose, pelnė antrąjį pagal dydį apdovanojimą ir galų gale finišavo antras. Vicečempiono titulas šį kartą buvo vertas 2 043 dolerių. Lietuvį dvikovoje įveikusiam rusui „TWolf55“ atiteko 2 198 doleriai.

8,80 dolerių įpirkos banko limito Omaha turnyre į kovą stojo 3 558 žaidėjai. Šioje kovoje išgyventi savo žvaigždžių valandą buvo lemta Lietuvai atstovaujančiam „coreinside1“. Tautietis nukeliavo iki finalo, kur sudalyvavo penkių žaidėjų dalybose ir pelnė 3 111 dolerių prizą. Nepaisant to, kad mūsiškis finišavo ketvirtas, jam atitekęs prizas yra antras pagal dydį.

Dar dviem lietuviais pasiekusiais finalus pirmajame „MicroMillions“ trečdalyje tapo „oskaras611“ ir „algency“. „Oskaras611“ iki finalo prasibrovė 7 129 žaidėjus sutraukusiame 5,50 dolerių įpirko beribio Holdem pokerio turnyre, kur finišavo šeštas ir pelnė 1 140 dolerių. „Algency“ taip pat iškovojo šeštąją vietą, tik šis mūsiškis varžėsi 5,50 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų turnyro ringe. Kaip jau supratote, jis tapo pirmąja finalinio stalo auka, o savo savo pokerio kapitalą papildė 742 doleriais.

Kiek kuklesniais pasirodymais pasižymėjo dar trys mūsiškiai. 11 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre, kuriame varžėsi 14 614 internetinio pokerio mylėtojų, lietuvis „Th3Scr1pt“ iškovojo 12 vietą ir 986 dolerius. 1 dolerio įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre su atsipirkimais užsiregistravo 29 500 žaidėjų. Mūsiškis „DzemAs“ nukeliavo iki 18 pozicijos ir buvo apdovanotas 339 doleriais. Paskutinis lietuvis, iki šiol įrašęs savo slapyvardį į ištvermingiausių „MicroMillions“ žaidėjų sąrašą, yra „im hommer“. Jis pasiekė aštuntfinalį tarp 16 373 žaidėjų, sumokėjusių 3,30 dolerių įpirkas į beribio Holdem pokerio dvikovų mūšį. Už tai jam atiteko 177 doleriai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius