-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 30

Pokerio genijus Philas Ivey ketina įkurti virtualią pokerio mokyklą

Geriausiu pasaulyje pokerio žaidėju tituluojamas Philas Ivey, duodamas interviu vienam internetiniam portalui, papasakojo apie planus įkurti virtualią pokerio mokyklą. Žvaigždė siekia suburti super žaidėjų komandą, kuri dalinsis patirtimi ir įgūdžiais su visais siekiančiais stabilių rezultatų pokeryje.
Philas Ivey
Philas Ivey / pokernews.com nuotr.
Temos: 1 Genijus

„Manau, kad daugelis pokerio entuziastų iš tiesų nė neįsivaizduoja kaip reikia žaisti pokerį. Mano akimis šiandieninė pokerio bendruomenė atrodo tikrai ne kaip, tad noriu suteikti progą visiem žaidimo mylėtojams treniruotis su geriausiais pasaulio žaidėjais“, – sakė Ph.Ivey. 

Pasak pokerio superžvaigždės, jau greitai turėtų startuoti internetinis puslapis, kuriame jis ir jo sudarytos „TeamIvey“ komandos nariai, video pamokose dalinsis patirtimi prie pokerio stalo su visais norinčiaisiais. Svarbiausia, tai nekainuos nė cento. Kol kas žinoma, kad į Ph.Ivey komanda pakviesti Patrikas Antoniusas, Jennifer Harman ir šių metų Pasaulio pokerio serijos finalininkas Gregas Mersonas. 

Paklaustas, kodėl į savo superžaidėjų komandą žvaigždė pakvietė mažai žinomą WSOP finalininką Ph.Ivey atsakė: „Visuomet gerėjausi jo žaidimu. G.Mersonas turi labai daug potencialo ir jau dabar jo pokerio įgūdžiai pakankamai gilūs, kad jis pasiektų nuostabių rezultatų. Galiu patikinti, kad šis žaidėjas neatėjo ir nepasiprašė į mano formuojamą komandą, aš pats jį susiradau“.

Tikslesnių žinių apie tai kuomet planuojamas projekto startas nėra, o nekantriausieji papildomos informacijos gali pasiskaityti Ph.Ivey vardo internetiniame puslapyje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius