-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 28

Pokerio profesionalas iš Suomijos ruošiasi kosminei kelionei

Vienas sėkmingiausių 2012 metų internetinio pokerio žaidėjų suomis Jensas „Jeans89” Kyllönenas dalį pinigų išleido bilietui į pirmąją turistinę kelionę kosmose.
Jensas Kyllonenas
Jensas Kyllonenas / PokerStarsblog.com nuotr.

Sekdamas pokerio entuziasto filantropo ir milijardieriaus Guy Laliberté pėdomis, jaunas internetinio pokerio profesionalas J. Kyllönenas į kosmosą vyks 2014 metais. „Virgins Galactic“ organizuojamo pramoginio skrydžio į kosmosą kaina siekia 160 tūkst. eurų. 

„Mane nuo vaikystės žavėjo kosmosas, o dabar, kai atsirado galimybė vienam iš pirmųjų pasigrožėti kosmosu iš arti, tiesiog jaučiu, kad turiu tai padaryti“, – sakė „Jens89“. Prieš skrydį suomis praleis keletą dienų besiruošdamas kelionei „SpacePort America“ kosminių skrydžių centre. Po treniruočių jo lauks dviejų valandų skrydis sero Richardo Brandono kosminiu laivu.

Nuo 2012 metų pradžios internetinio pokerio gigantas iš Suomijos, žaisdamas aukštų statymų grynųjų pinigų pokerio žaidimus kambaryje „PokerStars“, uždirbo 1 628 538 dolerių. Jis buvo vienas iš žaidėjų dalyvavusių 1 milijono įpirkos labdaringame pokerio turnyre „Big One for One Drop“, kuris praėjusią liepą vyko Las Vegase, Pasaulio pokerio serijos (WSOP) metu. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius