-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

Pokerio profesionalas Samas Holdenas keičia karjerą į filosofijos ir politikos mokslų studijas

Pokerio profesionalas Samas Holdenas oficialiai paskelbė, kad keičia žaidėjo karjerą į profesiją, kurios mokėsi Kanterburio universitete. „Pokeris man davė daug, tačiau atėjo laikas pripažinti, kad man tai labiau hobis nei gyvenimo būdas ar profesija“, – sakė S.Holdenas.
Samas Holdenas
Samas Holdenas / bluffeurope.com nuotr.

Asmeniniame tinklaraštyje S.Holdenas paskelbė, kad palieką vieno internetinio pokerio kambario profesionalų komandą, kuriai atstovavo kelis pastaruosius metus, dėl to, kad nusprendė išnaudoti seniai įgytą profesiją, o pokerio karjerą atidėti į šalį. 2011 metų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro finalininkas per vos ketverius metus trukusią karjerą gyvuose pokerio turnyruose uždirbo per milijoną dolerių. Ne ką prasčiau jam sekėsi ir internetinio pokerio turnyruose, tačiau vienas iš mėgiamiausių Didžiosios Britanijos pokerio veidų nusprendė kad šis kelias ne jam.

„Ilgai galvojau prieš priimdamas sprendimą, tačiau vis tik tenka pripažinti – atėjo laikas keisti gyvenimo būdą. Kanterburio universitete dar prieš keletą metų aš studijavau filosofijos ir politikos mokslus. Neseniai iš šio universiteto gavau pasiūlymą pratęsti studijas ir pradėjęs svarstyti tokią galimybę supratau, kad labai daug laiko skiriu šioms mokslo šakoms. Netgi žaisdamas internetinį pokerį aš klausausi debatų bei interviu politikos ar filosofijos temomis“, – rašė S.Holdenas.

„Pokeris man davė labai daug ir esu be galo dėkingas žmonėms, kurie mane lydėjo visos šios neįtikėtinos kelionės metu. Tačiau turiu pripažinti – pokerio profesionalo karjera ne man. Neišsižadu žaidimo, tiesiog noriu pasakyti, kad pokeris man tai hobis, kurio daugiau niekuomet nebandysiu paversti profesija“, – sprendimą atsitraukti iš profesionalų gretų aiškino britas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius